Kravić ne zna zašto ligaši nisu bili na glasanju o gradonačelniku: I dalje u koaliciji sa SNS

Član Gradskog veća Aleksandar Kravić kaže za 021.rs da je LSV i dalje u koaliciji sa SNS, iako se odbornici lige nisu pojavili na glasanju o novom gradonačelniku.
Kravić ne zna zašto ligaši nisu bili na glasanju o gradonačelniku: I dalje u koaliciji sa SNS
Foto: 021.rs
Kravić kaže da ne zna zašto ni on, ni njegove stranačke kolege, nisu bili na sednici na kojoj se glasalo o gradonačelniku i članovima Gradskog veća, dakle i o njemu.
On navodi da Liga socijaldemokrata Vojvodine i dalje sarađuje sa naprednjacima, te da će, ukoliko bude promena, to odmah reći, dodajući da nema razloga da se išta mistifikuje.
 
"Liga je i dalje tu, kao što je i do sada bilo. Mi ćemo, ako se nešto promeni, to najpre reći Srpskoj naprednoj stranci, kao našem glavnom koalicionom partneru", naveo je član Gradskog veća za saobraćaj.
Kravić je ukazao i na to da se oseća počastvovanim što je bivši gradonačelnik Miloš Vučević, tokom oproštajne konferencije, izdvojio upravo njega kao člana Gradskog veća koji bi na funkciji trebalo da ostane i u narednom periodu. 
 
Kako je rekao, dobro su sarađivali u prethodnih šest godina "komunalne koalicije", a nada se da će se isto nastaviti i do kraja mandata aktuelne vlasti. 
  • JČT

    02.11.2022 17:31
    LSV treba što pre iz koalicije sa SNS.
    Tamo im nije mesto.
  • Martina

    02.11.2022 17:26
    Kravić priča svoj stav, ali LSV treba odmah da napusti SNS.
  • Dunav

    02.11.2022 16:35
    Kravić iznosi lične stavove a ne stavove LSV.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti