Policija traži vandale koji su oštetili česmu u Dunavskom parku

U Gradskom zelenilu su za 021.rs saopštili da je policija obaveštena o vandalskom činu kojim je oštećena nova česma u Dunavskom parku, te da je istraga u toku.
Policija traži vandale koji su oštetili česmu u Dunavskom parku
Foto: 021.rs
Iz ovog javnog preduzeća najavljuju i da će u narednim danima slavine biti instalirane i spremne za korišćenje, tako da oštećenja neće uticati na početak rada.

U Zelenilu nisu odgovorili na pitanje 021.rs o novčanoj šteti.

Podsetimo da su građani javili 021.rs da je tokom proteklog vikenda oštećena česma koja je pre nekoliko dana postavljena u Dunavskom parku.
 
Kako smo se uverili na licu mesta, nepoznati počinilac ili više njih su odlomili bar jednu ukrasnu ploču nove česme, kao i bakarne delove. Takođe, središnji deo česme je u međuvremenu napunjem raznim smećem.
 
Ova česma je postavljena na mestu nekadašnje česme koja je tu bila decenijama. Čuli su se i razni komentari na račun izgleda česme, od toga da je lepa, pa do toga da je potpuni kič.
  • otseljenik

    16.08.2023 15:31
    franju su skinuli
    ali lopove nije poveo
  • Vlada

    11.11.2022 19:10
    Seljana
    Dokle god Baja svirao na Spensu dotle će i česma biti puna smeća. Ili / ili ….
  • Stohadin

    02.11.2022 11:08
    Park
    Uskoro poslovno stambeni kompleks sa 4 podzemna nivoa za garaže i dva na krovu (31 i 32 sprat).
    Ime će mu bude Dunav-Park Hill.
    Uplate od 5000 € kreću uskoro.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti