Srce: Da li je gužva u Novom Sadu veštački stvorena da bi se opravdala izgradnja mosta?

Pokret Srbija Centar Srce koji predvodi Zdravko Ponoš smatra da je gužva u Novom Sadu veštački stvorena da bi se opravdala izgradnja mosta u produžetku Bulevara Evrope.
Pokret Srce objašnjava da se nameće pitanje da li je nesnošljiva gužva veštački izazvana, kako bi se naglasila potreba za izgradnjom još jednog mosta i tako ubrzao projekat "Novi Sad na vodi".
Oni smatraju da je potrebna izgradnja mostova i da je neophodna redovna sanacija novosadskih ulica, ali da je od ključnog značaja da to sprovode stručni kadrovi, kako uobičajeni radovi na održavanju i unapređivanju grada ne bi ometali svakodnevni život građana. 
"Novosađani nisu zaslužili da budu žrtve nestručnih kadrova i ličnih ambicija. Novosađani zaslužuju moderan grad, a Novi Sad ima potencijal da to i bude", naveli su u ovom pokretu.
Iako su gužve u saobraćaju postale svakodnevica, zbog čega su građani već navikli na zastoj u saobraćaju, ovih dana saobraćaj je u potpunom kolapsu.
 
Pokret Srce dodaje da su "stručne" vlasti na čelu Grada došle na ideju da odjednom zatvore veliki broj novosadskih ulica i nekoliko ključnih raskrsnica u gradu i pita se da li je zaista neophodno vršiti građevinske radove na svim tim mestima odjednom.
 
"Da se primetiti da je slaba realizacija planiranih investicija za vreme građevinske sezone  prouzrokovala stihijski radove i raskopavanja na novosadskim ulicama kad im vreme nije, a sve u cilju davanja poslova podobnim izvođačima ne mareći pri tome za funkcionisanje grada i interese Novosađana", napominju u ovom pokretu.
  • Imre

    08.11.2022 14:40
    Ja se slazem
    Dal se razmislja o potezu dobrovoljne razmene zaposlenih i njihovih poslodavaca,da bi zaposleni bili blize svojim kucama ili stanovima,gde nebi kolima isli na posao.Ako bi i 5% radnika promenulo posao na ovaj navin doprineli bi smanjenju guzvi i smanjenju zagadjenosti vazduha.Drzava bi trebala da eventualno uvestvuje u naknadi izgubljenog dohotka usled manje plate na novom radnom mestu.
  • Trt

    08.11.2022 13:49
    @Teodosije III

    Normalni Kameničani su na protestu protiv mosta, a ološ navija za njegovu izgradnju... Uzaludno, naravno.
  • jovica s brcima

    08.11.2022 06:39
    e kada citam ove izjave tzv opozicije i eventualne alternative trenutnoj vlasti pozelimn da ovaj sljam vlada jos duze jer ce ih zameniti jos gori.....kojima ce se odma prikljuciti najgori od ovih vladajucih - preletacevici.
    pa kakve veze ima guzva u gradu sa mostom ???? sa mostom ima veze guzva u sr.kamenici i bulevaru oko mostu slobode i samom mostu !!! kakve veze ima onaj sto se zaglavio u nadzi ruvimovoj a ide iz futoga na klisu npr???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti