Država prodaje 31 nekretninu: U Novom Sadu poslovni prostor u centru grada za 85.000 evra

Država Srbija ponudila je na prodaju 31 nekretninu, a početne cene su od 2,8 hiljada evra do 186.000 evra, objavila je danas Republička direkcija za imovinu.
Država prodaje 31 nekretninu: U Novom Sadu poslovni prostor u centru grada za 85.000 evra
Foto: 021.rs
Najskuplji je kompleks privrednih objekata u Subotici gde kupac ima obavezu da izmiri dospele obaveze, a najmanja je cena za porodičnu stambenu zgradu sa pomoćnim objektima u Bajmoku.
Ponuđene su i nepokretnosti u Zaječaru, Novom Sadu, Prebrezi kod Blaca, više nekretnina u Subotici, Apatinu, Vlasotincu, Leskovcu, Visočki Odorovcima kod Dimitrovgrada, Beogradu, Paraćinu, Sokobanji, Skeli kod Obrenovca, Aranđelovcu, Banjini, Tarašu, Boljevcu, Knjaževcu i Rabrovu kod Kučeva
Među ponuđenom imovinom su stanovi, kuće, privredni objekti i kompleksi, podrumi i lokali.
 
U Novom Sadu se nudi nekretnina Železničkoj 9, a koja predstavlja poslovni prostor broj 4, površine 33 metara kvadratnih, upisan kao "poslovni prostor zanatstva i ličnih usluga", koji se nalazi u stambeno-poslovnoj zgradi. Početna cena ove nekretnine je 85.085,22 evra.
 
Državne nekretnine prodaju se javnim prikupljanjem ponuda koje zainteresovani koje se dostavljaju do 22. novembra, a otvaranje je zakazano je za 24. novembar. 
 
Spisak svih nepokretnosti možete pronaći OVDE.
  • Laloš

    08.11.2022 13:05
    @ex chapman
    1000% si u pravu. Kad bi policija smela da takne to osinje gnezdo mnogi bi završili na dugogodišnjim robijama. Tek kada ovakve aukcije budu, kao u normalnim državama, anonimne preko interneta (kao na eBayu) do tada će ovo biti u stvari sofisticirani organizovani kriminal pod okriljem države.
  • ex chapman

    08.11.2022 08:32
    prijavi se
    ako smes :)
    to je ono kad neki naivac konkurise, pa se probudi sa konjskom glavom u krevetu
    postalo je toliko normalno da drzava u bescenje prodaje vredne nekretnine na namestenim tenderima, da se vise niko i ne prijavljuje osim onih po dogovoru
    ranije je bilo i zastrasivanja i nasilja, pa i ubistava. sad vise nema potrebe za tim. svi znaju kako to funkcionise.
    verujem da kad bi sad neko pokusao da kupi nesto na drzavnoj "drazbi", mafijasi bi verovatno bili toliko iznenadjeni, da bi prvih par sati potpuno zaboravili da mu zavrnu... ruku

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti