U sredu prvi Dan otvorenih vrata u Naučno-tehnološkom parku Novi Sad

Prvi Dan otvorenih vrata u Naučno-tehnološkom parku Novi Sad održaće se u sredu, 9. novembra u amfiteatru NTP-a, Fruškogorska 1, glavni ulaz.
U sredu prvi Dan otvorenih vrata u Naučno-tehnološkom parku Novi Sad
Foto: 021.rs
Direktor Nebojša Drakulić otvoriće prvi Dan otvorenih vrata. 
Ovaj događaj posvećen je najpre studentima Univerziteta u Novom Sadu, kao i svima onima koji žele da se upoznaju sa mogućnostima dobijanja stipendija, obavljanja stručne prakse ili zaposlenja u vodećim kompanijama kao što su  Novelic, Schneider Electric, 3Lateral, Syrmia, Norma Grupa LLC, Lanaco, Vega IT, Continental Automotive Serbia i ZF Serbia.
Pored štandova koje će članice izložiti u holu NTP-a, organizovane su i prezentacije svih navedenih kompanija u amfiteatru.
 
Događaj će početi u 10 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti