Sutra kiša

U Novom Sadu će sutra biti promenljivo oblačno, uz moguću slabiju kišu.
Sutra kiša
Foto: 021.rs
Ujutro se očekuje magla, prepodne su još mogući sunčani intervali, dok popodne sledi naoblačenje, a slaba kiša od uveče i tokom noći. Vetar će biti slab južni i jugoistočni, sredinom dana u skretanju na slab do umeren severozapadni. Najniža temperatura biće 6, a najviša 17 stepeni.
U petak tmurno, ali suvo, a temperatura će biti od 6 do 14 stepeni. Tokom vikenda više sunca, a oba dana temperatura će biti od 5 do 15 stepeni.
U ponedeljak umereno oblačno, uz najnižu temperaturu od 4 i najvišu od 12 stepeni. Duvaće umeren severozapadni vetar.
 
Biometeorološka prognoza za četvrtak, 10. novembar:
 
Meteorološka situacija biće relativno povolјna za većinu hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje osobama sa srčanim i respiratornim problemima. Kod osetlјivih osoba se mogu javiti glavobolјa i poremećaj sna.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti