Počinju radovi u Gagarinovoj i na Putu dr Goldmana u Sremskoj Kamenici

Obnova kolovoza danas, 10. novembra počeće u Gagarinovoj ulici.
Počinju radovi u Gagarinovoj i na Putu dr Goldmana u Sremskoj Kamenici
Foto: 021.rs
Ovi radovi, kako je najavljeno uz kabineta gradonačelnika, radiće se u etapama kako ne bi došlo do obustave saobraćaja na kompletnoj deonici od Bulevara kralja Petra I do Bulevara Jaše Tomića. 
"U prvoj fazi radova, za saobraćaj će biti zatvoren deo ulice od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Omladinskog pokreta, a normalizacija saobraćaja na ovoj deonici planirano je za petak u popodnevnim časovima. Napominjemo da se prilikom izrade projekta tehničkog regulisanja saobraćaja, naročito vodilo računa o tome da se, u periodu izvođenja radova, stanarima u Gagarinovoj ulici u najvećoj mogućoj meri omogući pristup objektima i parkinzima na predmetnom lokalitetu", poručuju nadležni.
Danas, 10. novembra počinju i pripremni radovi na Putu dr Goldmana u Sremskoj Kamenici, od kružnog toka do Ulice Dinka Šimunovića. Prva deonica koja će biti pod radovima je od Ulice Dinka Šimunovića do semafora, a biće zatvorena za saobraćaj.
 
Raskrsnica Futoški put - Bulevar Evrope od juče je prohodna za saobraćaj, a isti je slučaj i sa Gogoljevom ulicom u Sremskoj Kamenici.
 
Deo Futoškog puta, od Bulevara Slobodana Jovanovića do Bulevara Evrope, danas se asfaltira.
 
Još uvek traju radovi u Kraljevića Marka, a saobraćaj je obustavljen na deonici od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Berislava Berića. 
 
Saobraćaj je, zbog izgradnje brze pruge, obustavljen u Partizanskoj ulici, od Rumenačke do Industrijske.
  • Bicikli

    10.11.2022 10:21
    A biciklističke staze u Futoškoj, što se stalo na pola radova?
  • @eh ti radnici

    10.11.2022 10:05
    Pa postave po kamion na svako gradiliste i onda premestaju radnike i ostalu mehanizaciju - svuda raduckaju i kraduckaju
  • izgubljen

    10.11.2022 08:29
    Potpuno sam izgubljen sta je zatvoreno sta se zatvara a sta je zavrseno. Bauljam kolima po gradu od jednog krkljanca do drugog. Pozdravljam sredjivanje ulica naravno, ali ovo navrat-nanos na brzinu pre kraja godine da se potrosi odobreni budzet... je suludo.
    Iskreno ne nam sta je pametno. Ne znam kako fukcionise Google Maps, ali da li ima neki nacin da Grad na mapi oznacava zatvorene ulice, isto i za Waze, barem po gradu da koristim navigaciju da me rutira nezatvorenim ulicama i kuda je najbrze.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti