FOTO: U Novom Sadu danas i narednih nekoliko dana bez novih zatvaranja ulica zbog radova

Gradska administracija u dnevnom izveštaju o radovima na novosadskim saobraćajnicama nije najavila dodatno zatvaranje ulica danas ili u narednih nekoliko dana.
FOTO: U Novom Sadu danas i narednih nekoliko dana bez novih zatvaranja ulica zbog radova
Foto: Grad Novi Sad
Prema ovim podacima i dalje se radi na delovima Futoškog puta, Gagarinove i Doža Đerđa, kao i u delu Kraljevića Marka i u Partizanskoj kod nadvožnjaka, a u Sremskoj Kamenici na Mišeluku i u Skojevskoj ulici. 

Grad navodi da se danas asfaltira kolovoz na delu Futoškog puta, od Bulevara Slobodana Jovanovića do Bulevara Evrope, dok je za petak planirano obeležavanje horizontalne signalizacije na ovoj deonici.

 
U Gagarinovoj ulici je danas počela prva faza sanacije kolovoza, zbog čega je saobraćaj obustavljen na deonici od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Omladinskog pokreta. Dok se budu izvodili radovi, kako navode iz Uprave, građanima će u najvećoj mogućoj meri biti omogućen pristup parkinzima i garažama.
 
 
Grad navodi i da su počeli radovi na delu petlje Mišeluk (iznad tunela), odnosno na deonici od semafora do Ulice Dinka Šimunovića i ovaj deo ulice je zatvoren za saobraćaj, što ne utiče na prilaz Institutu. U današnjem izveštaju se kaže i da će se o narednim fazama radova na Putu doktora Goldmana i izmeni režima saobraćaja javnost biti blagovremeno obaveštena.
 
 
U Skojevskoj ulici u Sremskoj Kamenici danas se uređuju bankine uz novi asfaltni kolovoz, dok se u nedavno saniranoj Ulici Doža Đerđa postavljaju usporivači brzine, zbog čega iz Grada apeluju na vozače da povećaju opreznost.
 
Iz lokalne uprave su podsetili i da je dalje na snazi potpuna obustava saobraćaja u delu Ulice kraljevića Marka (od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Berislava Berića), kao i u Partizanskoj ulici, na deonici od Rumenačke do Industrijske.
  • Djoka

    11.11.2022 19:42
    Radovi
    Futoski put,od seratona pa do S,Jovanovica radovi zavrseni jos juce,obelezene trake,pesacki prelazi,sve zavrseno,ali nije otvoreno jer,pretpostavljam neko treba da pregleda te radove,i to ce trajati do ponedeljka a mozda i utorka,dok se neko smiluje da pregleda,a izvodjac radova neda prolaz da nebi otanjio slucajno asvalt pa eto gubitka i njemu i onome ko mu je dao da radi
  • Marko

    10.11.2022 14:03
    Ćirila i Metodija
    Lepo su je uradili celom dužinom, ali su zaboravili da presvuku nekih 150 metara, od Šarplaninske do Feješ Klare...
  • Svile

    10.11.2022 14:02
    Zasto niko ne spominje radove u Save Vukovica u Novom Sadu, gde stanari vec tri nedelje ne mogu da pridju parkingu i garazama, pola ulice je raskopano i niko ne zna da odgovori do kad ce trajati radovi?!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti