Novosadski policajci nagrađeni sa po 40.000 dinara - zaslužni za razotkrivanje krađa na pruzi NS-BG

Grad Novi Sad je sa po 40.000 dinara nagradio trojicu policajaca za ostvarene rezultate u radu.
Novosadski policajci nagrađeni sa po 40.000 dinara - zaslužni za razotkrivanje krađa na pruzi NS-BG
Foto: Grad Novi Sad
Policajcima Miroslavu Todoroviću, Milanu Malbaši i Urošu Klisuri nagrade je u Gradskoj kući uručio gradonačelnik Milan Đurić.
U saopštenju se navodi da su policajci dobili novčanu nagradu za ostvarene izuzetne rezultate u obavljanju policijskih poslova, od značaja za bezbednost ljudi i imovine građana i pravnih lica sa teritorije Novog Sada u toku 2022. godine.
Gradonačelnik je istakao da su Klisura, Malbaša i Todorović najzaslužniji za rasvetljavanje krivičnih dela na trasi brze pruge Beograd - Novi Sad.
 
"Tim krivičnim delima je bilo ugroženo odvijanje saobraćaja i naneta višemilionska šteta firmama koje su bile zadužene za obnovu i održavanje ove deonice brze pruge. Zato Grad Novi Sad nastavlja praksu da nagrađuje pripadnike Policije, a oni su svakako to zaslužili prilikom obavljanja svojih zadataka, pokazavši visok stepen profesionalizma i požrtvovanosti", poručio je Đurić.
 
On je čestitao policajcima na uspehu, dodajući da će grad nastaviti da pruža podršku policijskoj upravi.
 
"U gotovo polumilionskom gradu uvek ima nekih neželjenih događaja, ali važno je da naša policija radi odgovorno, kvalitetno i da su poslednjih deset godina učinjeni ogromni pomaci kada je u pitanju stanje bezbednosti u gradu. Bitno je da verujemo našoj policiji, da poštujemo ljude koji nose te časne uniforme, da im mi, kao Grad, obezbedimo najbolje moguće uslove za rad", zaključio je Đurić.
 
 
Osim trojice policajaca, prijemu u Gradskoj kući prisustvovali su i v. d. načelnika Policijske uprave Novi Sad Goran Radonjić, zamenik načelnika Momčilo Sovilj i načelnik odeljenja policije Nikola Petrović.
  • Aleksandar Keseljevic

    14.11.2022 22:35
    Idemooo ekipaa!
  • dragunce

    14.11.2022 21:32
    vucic nije ukrao
    to svi znamo i ne sumnjamo,nego da li se zna uopste ko je ukrao?
  • BJ

    14.11.2022 16:55
    Zar vam i policija smeta? Sramota! I neka su dobili,red je. Nadala se da će dobiti i više.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti