Glumcima Novosadskog pozorišta Timei Filep i Arpadu Mesarošu Grand Prix nagrada u Nikšiću

Glumci Novosadskog pozorišta Timei Filep i Arpad Mesaroš dobili su Grand Prix nagradu za najbolji partnerski odnos u predstavi "Ana Karenjina" na sceni u Nikšiću.
Ovu nagradu su dobili na 18. po redu Međunarodnom festivalu glumca u Nikšiću, a koji je održan između 7. i 13. novembra u Nikšićkom pozorištu.
U takmičarkom programu ovog festivala je izvedeno šest predstava koje su nastale u produkciji i koprodukciji pozorišnih kuća iz Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije i Srbije.
Predstava Novosadskog pozorišta "Ana Karenjina" rađena je po romanu Lava Nikolajeviča Tolstoja, a režirao ju je Dejan Projkovski.
 
Glumica Timei Filep kaže da nagrade za svoj rad glumcima uvek znače kao novi pečat ili bedž koji im označava da su na dobrom putu i da dobro rade.
 
"Nagrada nikada ne znači to da je glumac postigao ono što mu je maksimum, već je to stimulans za guranje dalje, za razvijanje, za više energije i više rada. A ipak, svaka nova nagrada kao da je prva", izjavila je ova glumica.
 
U okviru međunarodnog festivala glumca, i ove godine se tradicionalno dodeljivalo pet glumačkih nagrada: Grand Prix za najbolju mušku ulogu, za najbolju žensku ulogu, za najbolju epizodnu mušku ulogu, za najbolju epizodnu žensku ulogu, kao i Grand Prix za najbolji partnerski odnos na sceni. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti