VIDEO Presekli gasovodnu cev, pa izbio požar: Novi Sad - Gas apeluje na investitore

U Zlatarićevoj ulici, u Petrovaradinu, došlo je do havarije na gasovodnoj mreži, nakon što je investitor presekao cev. Iz preduzeća Novi Sad - Gas apeluju na fizička i pravna lica koja izvode radove.
VIDEO Presekli gasovodnu cev, pa izbio požar: Novi Sad - Gas apeluje na investitore
Foto: 021.rs

Vatra je izbijala iz zemlje, zbog čega su intervenisali vatrogasci i ekipa preduzeća Novi Sad - Gas. 

Do incidenta je došlo tako što je investitor radio iskopavanja, te je tom prilikom bagerista zakačio cev.

Nije bilo povređenih.
 
Prema saznanjima 021.rs, u toku je sanacija havarije kako bi korisnici što pre bili snabdeveni gasom.
 
S obzirom na to da ovo nije prvi put da do havarije dolazi usled presecanja cevi, iz Novi Sad - Gas apeluju na investitore.
 
"Molimo sve investitore, fizička ili pravna lica, da prilikom izvođenja radova uzimaju izvod iz katastra podzemnih vodova gde se vide gasne instalacije ili da, ako rade bilo šta u blizini gasovodne instalacije ili objekata koji imaju instaliran prirodni gas, traže nadzor preduzeća Novi Sad - Gas, jer ovo nije prvi put da investitori seku gasovod, izazivaju havarije i požare", poručuju u Novi Sad - Gas.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radio 021 (@radio_021)

  • jeremija

    18.11.2022 14:53
    sns investitori i izvodjači
    Što se čudite, pa svi su ovakvi stručnjaci ove vlasti, imaju vezu za dozvole, rade šta hoće, potkupljuju i kupuju šta hoće, menjaju planove kako hoće, pa zato im služi gradska vlast da sa njima mešetari za pare. Sve sama bagra u gradjevinarstvu, Novi Sad je uništen grad u svakom pogledu.
  • ex chapman

    18.11.2022 08:07
    preki sud
    Idiotizam je dostigao tolike razmere da je postalo potpuno normalno da kad se nesto gradi mora mnogo i da se unisti - srusiti objekat od kulturno-istorijskog znacaja, unistiti i to malo zelenila sto vam je ostalo, razbiti kanalizaciju i prosuti fekalije po centru, probusiti gasovod i zapaliti grad... sve normalan deo procesa izgradnje. Srbiju sad samo preki sudovi mogu da spasu.Lljudi besprekornog karaktera kojih vise u Srbiji nema da dobiju apsolutnu vlast i poput Stalonea u onom filmu da izvrsavaju smrtnu kaznu na licu mesta.
    Sreca pa je gas ovih dana toliko jeftin na svetskom trzistu pa moze da se rasipa
  • Jovo Vukanović

    18.11.2022 00:13
    Kaže se - Novi SaT gas.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti