Tribina o zaštiti i podršci žrtvama nasilja u porodici u ponedeljak u Hotelu "Park"

Tribina posvećena podršci žrtvama nasilja u porodici održaće se u ponedeljak, 28. novembra u Hotelu "Park", a u organizaciji Sigurne ženske kuće.
Tribina o zaštiti i podršci žrtvama nasilja u porodici u ponedeljak u Hotelu "Park"
Foto: 021.rs

Sigurna ženska kuća pri novosadskom Centru za socijalni rad tribinu organizuje povodom kampanje "16 dana aktivizma u borbi protiv nasilja nad ženama".

Paneli u okviru tribine obuhvatiće razgovore i stručna vođenja kroz teme zakonskog okvira i procedura u slučajevima nasilja u porodici, pružanja podrške žrtvama, a biće i radionica za studente o proceni rizika za rodno zasnovano nasilje.

Na tribini će učestvovati predstavnici tužilaštva, policije i Centra za socijalni rad, nezavisni stručnjaci, istraživači i aktivisti, uz prisustvo studenata. 
 
Tribina je namenjena studentima prava, psihologije, socijalnog rada, pedagogije i medijskih studija.
 
Počinje u 8.45 časova.
  • ?

    23.11.2022 22:23
    Hoce li ucestovati oni sto prave propuste da se zrtvama dogodi nasilje i ako su zrtve prijaviljivale da se nasilje spreci.
  • Oni

    23.11.2022 20:35
    Ma nek se edukuju oni koji prave propuste da se zrtvama desi nasilje.
  • aleks

    22.11.2022 16:59
    Veoma bitna tema za Srbiju, usko povezana sa alkoholizmom. Svake godine strana 30 žena u porodičnom nasilju, a broj pretučenih niko ne zna... Tome mora da se stane na put! Edukovanjem od malih nogu i rigoroznim kaznama!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.