Deo Radomira Raše Radujkova otvoren za saobraćaj, ali počinju radovi u drugom delu ove ulice

Deo Ulice Radomira Raše Radujkova, od Bulevara Slobodana Jovanovića ka Bulevaru Evrope, od danas, 23. novembra biće otvoren za saobraćaj nakon rekonstrukcije.
Deo Radomira Raše Radujkova otvoren za saobraćaj, ali počinju radovi u drugom delu ove ulice
Foto: Grad Novi Sad
Istovremeno, radovi počinju na suprotnoj strani saobraćajnice, od Bulevara Evrope ka Novom naselju.
U ponedeljak, 21. novembra, počeli su radovi na poslednjoj deonici Futoške ulici, predviđenoj za ovu godinu, od Bulevara Evrope do Hajduk Veljkove ulice. Saobraćaj se odvija dvosmerno, u suprotnoj kolovoznoj traci.  
U toku je i popravka kolovoza u Ulici Petefi Šandora, na deonici od Gorana Kovačića do Senteleki Kornela, a završetak se očekuje do kraja nedelje.
 
Saobraćaj je zbog radova obustavljen na Putu doktora Goldmana u Sremskoj Kamenici, od semafora do pred Novosadsku ulicu. Završetak radova predviđen je za petak, 25. novembra, kada će početi sanacija treće deonice, od Novosadske ulice do kružnog toka. Dok traju radovi, za pristup Institutu građani treba da koriste pravac iz centra Sremske Kamenice, kroz Železničku ulicu. Redovno odvijanje saobraćaja na Putu doktora Goldmana biće uspostavljeno sredinom iduće nedelje.
 
U Sremskoj Kamenici u toku je i sanacija kolovoza u Ulici Marka Oreškovića.
 
Takođe, u toku su radovi i u delu Ulice kraljevića Marka, od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Berislava Berića, kao i u delu Partizanske ulice (od Rumenačke do Industrijske).
  • Комша

    23.11.2022 09:37
    Кнеза Милоша се не ради из простог разлога што мора да се скине много дебљи слој асфалта, а то кошта. Овако скидају пет сантиметара са одличних улица, а то сигурно пријаве као потпуну реконструкцију и узму добру лову извођачи и братија која им је наместила послић. У свакој нормалној држави би се прво урадиле најгоре улице.
  • Vox

    23.11.2022 09:20
    ...a kako...?
    Neka neko nauči ove izvođače kako se nov drum pravi bez ulegnutih šahtova i slivnika!!! Ne verujem da su skoro svi poklopci šahtova i rešetke slivnika toliko neravno napravljeni... Drum nov, a šaht ista rupčaga kao što je i bio...
  • Boro Çorbo

    23.11.2022 08:56
    Koji deo? Jel noga?! Jeli je!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti