FOTO: Probajte čarobno sočne mesne štapiće iz "Mrkšićevih salaša" koji su gotovi za samo tri minuta

Sočne mesne đakonije, obogaćene belim lukom, tucanom paprikom i bogatim BBQ ukusom, savršeni su izbor za sve ljubitelje dobrog zalogaja na brz i ukusan način.
FOTO: Probajte čarobno sočne mesne štapiće iz "Mrkšićevih salaša" koji su gotovi za samo tri minuta
Foto: 021.rs
Pripremite delikatesne zalogaje za užinu, predjelo ili kao dodatak opuštenim druženjima za svega par minuta - mesni štapići "Mrkšićevih salaša" svideće se i najzahtevnijim gurmanima.
Osnovani pre tri decenije kao zemljoradnička zadruga, "Mrkšićevi salaši" postali su ugledna mesara i pekara koja iz matičnog Srpskoj Itebeja osvaja sve više lokacija širom Vojvodine.
 
Osim bogate ponude svežeg mesa i delicija poput kolenice u želeu, poznate itebejske kobasice i mesnate slanine, ističu se svojevrsni mesni štapići, grubo ustinjene barene kobasice bogatog ukusa i mirisa.
 
Mesni štapići se lako i brzo pripremaju i serviraju - potrebno je svega dva do tri minuta prženja u tiganju ili tri minuta pripreme u mikrotalasnoj pećnici.
 
Dolaze u tri verzije i to sa belim lukom, tucanom paprikom i BBQ dodacima koji ugođaj čine još boljim. Poslužite ih samostalno ili uz hleb i imaćete lagani, ukusan obrok koji nećete zaboraviti. Dodajte priloge i imaćete još ukusniji obrok za ponuditi gostima.
 
 
Mesni štapići sadrže više od 80 odsto visokokvalitetnog svinjskog mesa i odlikuje ih ukus obogaćen, između ostalog, ruzmarinom, biberom, bosiljkom, kurkumom i drugim dodacima.
 
Pronaći ćete ih u prepoznatljivom vakuum pakovanju u objektima "Mrkšićevih salaša" na Limanskoj pijaci, Ribljoj pijaci i u jedinstvenoj mesari i pekari na Satelitu, a celokupnu ponudu kojom možete da obogatite pazar u "Mrkšićevim salašima" pronaći ćete na zvaničnom sajtu OVDE.
 
Odlučni da oprobaju svoju sreću već danas, 24. novembra mogu da slušaju Radio 021 na radio021.rs ili na 92,2 MHz i osvoje mesne štapiće – delimo 10 pakovanja srećnim dobitnicima.
 
Budite u toku sa svim akcijskim pogodnostima i novostima iz "Mrkšićevih salaša" i na Fejsbuku.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.