Počela izgradnja vodovoda i kanalizacije u delu Veternika i Adica: Radovi do sledećeg leta

Počela je izgradnja vodovodne i kanalizacione mreže severno od Ulice devet Jugovića sa crpnom stanicom u Veterniku, kao i kanalizacione mreže u Suvoborskoj ulici na Adicama.
Za ove radove izdvojeno je 280 miliona dinara.
Završetak radova očekuje se tokom leta naredne godine.
Biće izgrađeno 3.350 metara kanalizacione mreže, čime je obuhvaćen 181 kućni priključak, kao i 3.525 metara vodovodne mreže, čime je obuhvaćeno 282 priključka. Ulice u kojima će se izvoditi pomenuti radovi su: Savke Subotić, Poenkareova, Jovana Obrenovića, Nova 80, Novoplanirana i Cara Dušana Silnoga. Projektovana vodovodna i fekalna kanalizaciona mreža priključuje se na već izgrađenu mrežu u ulici Kralja Petra I.
 
Ovom investicijom predviđena je i izgradnja kanalizacije otpadnih voda u Suvoborskoj ulici na Adicama. Ukupna dužina planirane kanalizacione mreže iznosi 480 metara i time su obuhvaćena 22 kućna priključka.
  • Ns

    27.11.2022 16:19
    K.Petra
    Neverovatno, pre deset dana uradjen novi asvalt i sada ce kopati.
  • NS

    27.11.2022 08:39
    Nek pripaze malo da ne oštete asfalt, moraće i to onda da popravljaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.