Parking servis proširuje zonu naplate parkiranja na više ulica na Podbari

Više ulica na Podbari ući će u zonu naplate parkiranja od četvrtka, 1. decembra, saopštilo je JKP "Parking servis".
Parking servis proširuje zonu naplate parkiranja na više ulica na Podbari
Foto: 021.rs

Devet ulica ulazi u "plavu zonu", u kojoj se parkiranje naplaćuje 44 dinara za sat vremena, dok vremensko ograničenje koliko možete da budete parkirani ne postoji.

U zonu naplate ulaze sledeće ulice:
  • Ulica Đorđa Rajkovića (od Marka Miljanova do Marka Nešića)
  • Ulica Zemljane ćuprije (od Milovana Glišića do Đorđa Rajkovića)
  • Ulica Zlatne grede (od Daničićeve do Đorđa Jovanovića)
  • Lončarska ulica
  • Ulica Marka Nešića 
  • Ulica Milana Rakića (od Zemljane ćuprije do Marka Nešića)
  • Ulica Milovana Glišića
  • Ulica Save Vukovića (od Zemljane ćuprije do Đorđa Jovanovića)
  • Skerlićeva ulica (od Milovana Vidakovića do Save Vukovića)
Parkiranje u navedenim ulicama se plaća na broj telefona 8212 ili kupovinom "greb-greb" parking karte na kiosku.
 
Građani koji imaju prebivalište u navedenim ulicama i poseduju vozilo imaju pravo na povlašćenu stanarsku kartu, koja se plaća 130 dinara mesečno. 
 
Mesečnu kartu građani mogu da uplate od četvrtka, 1. decembra, korišćenjem aplikacije ePPK, kojoj mogu da pristupe na sajtu "Parking servisa". 
 
Osim toga, stanarske karte izdaju se od 1. decembra i na blagajni preduzeća, u Filipa Višnjića 47, svakog radnog dana i subotom od 8 do 20 časova. Za regulisanje stanarske parking karte na blagajni preduzeća potrebno je poneti ličnu kartu i saobraćajnu dozvolu.
  • lilu

    28.11.2022 23:39
    Hajde malo ovde oko temerinske i Almaske crkve, matice srpske. Tu auta sa ne NS tablama stoje po 5 do 7 dana...
  • Luka

    28.11.2022 22:40
    @Mikica
    Baš naprotiv,očigledno ne živiš na Podbari,skoro 50% automobila u delu Kosovske gde se parking ne naplaćuje,kao i u Filipa Višnjića,uopšte nisu na NS tablicama,bukvalno ko god nema gde,ostavi tu auto nedeljama,to nije normalna situacija,moraju ipak stanari i građani imati prednost,svi mi kada odemo u drugi grad,državu,plaćamo parking i ne parkiraramo ispred tuđih kuća,plus je problem što mnogi sa NS tablicama stoje neregistrovani na javnim parkinzima.Ko se buni protiv plaćanja od 1500 dinara godišnje,taj sigurno ne živi u tom delu.Inače evropski primer je da u pojedinim delovima grada,a Podbara sigurno ima problem sa parkiranjem,je da osim stanara niko drugi ni nema pravo da parkira ispred vaše zgrade,znači nema mogućnost plaćanja,da je to zona ili da plati neku povlašćenu kartu.
  • Mikica

    28.11.2022 20:27
    Nije to nista
    Nemaju dovoljno ljudstva da sprovedu kontrolu inace njima je nebo granica. Da vidite u Beogradu dokle su stigli. Kakav crni centar,do njiva stigli,sve ofarbali!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti