FOTO, VIDEO: Prodaje se "mini hotel" na Salajci, pogledajte kako izgleda

Ulaganje u nekretnine važi za jednu od najsigurnijih investicija.
FOTO, VIDEO: Prodaje se "mini hotel" na Salajci, pogledajte kako izgleda
Foto: NS-Group nekretnine

Kao jedan od razloga za rast cena stanova navodi se i to da je dosta njih kupljeno kao investicija, a ne da bi vlasnici u njima živeli.

Ukoliko ste razmišljali o investiranju u nekretnine, a uz to dobijate i već razvijen biznis, onda bi kupovina apartmana na Salajci bila dobra prilika za vas.

Na sajtu NS-Group nekretnine na prodaju je oglašen razrađen hotelijerski posao, odnosno kuća od 330 kvadratnih metara.
 
"Hotel se sastoji od pet apartmana sa sopstvenim kupatilom i tri dvokretvetne sobe sa zajedničkim kupatilom. U kući se nalazi i lux apartman od 134 kvadratna metra, koji može da služi i kao dvoiposoban stan za život. Objekat poseduje i parking za devet automobila. Mini hotel se nalazi na fenomenalnoj lokaciji, u blizini nove autobuske stanice", navodi se u oglasu.
 
 
Tu su gasno grejanje, terasa, sprovedeni internet, ugrađeni video nadzor i - bazen. Ugrađena su i dva strujomera što smanjuje račune za električnu energiju.
 
 
U ovom slučaju ne radi se o kupovini samo nekretnine, već i čitavog biznisa. Tako se navodi i da su kapaciteti (30 osoba) popunjeni za narednih nekoliko meseci.
 
 
"Na Booking-u su već 13 godina i uvek na prvoj strani. Tu je španska keramika prve klase, petokomorna pvc stolarija. Podno grejanje po celom hotelu", dodaje se.
Naravno, sve ovo dolazi sa cenom, koja je razumna imajući u vidu cene kvadrata, ali i to da dobijate mogućnost za razvijanje biznis. Za ovaj "mini hotel" neophodno je izdvojiti 640.000.
 
 
Za više informacija posetite sajt NS-Group nekretnine ili kontaktirajte direktno agenciju.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti