FOTO: Novosađanin ljut zbog kontejnera ispred zgrade: Nema gde da se parkira, niko ne reaguje

Novosađanin koji živi u Ulici Pariske komune 17 požalio se 021.rs da je ispred tog ulaza postavljen kontejner "Čistoće" za krupni otpad.
FOTO: Novosađanin ljut zbog kontejnera ispred zgrade: Nema gde da se parkira, niko ne reaguje
Foto: 021.rs

"Sve to ne bi bio problem da kontejner nije zauzeo tri parking mesta koja su, naravno kao i svuda u gradu, u velikoj oskudici", navodi ovaj sugrađanin.

Dodaje da ni to ne bi bio problem da u okolini nema "milion i jedno mesto gde se može postaviti kontejner, kao što se do sada postavljao bezbroj puta, a da ne ugrožava parking mesta". 
 
Navodi da se obraćao "Čistoći", komunalnoj inspekciji i "Parking servisu", ali da niko ne reaguje.
  • Bata laser

    02.12.2022 13:50
    @rusa
    Kradje ovih dana masovno izvode i naprednjaci pa iznose sve i svašta
    Al kamera je čudna sprava zajebana
  • *

    02.12.2022 13:10
    Predlog
    Novinara nominovati za Pulicera, a savesnog komšiju za Februarsku nagradu Grada Novog Sada
  • Joks

    02.12.2022 10:45
    Dopuna
    Samo da dodam , jer eto prosto se čudim vama kojima je ovo ok, a to sto su zgrade i ulice iz 50-tih kad je bio jedan auto u svakoj zgradi, a konje su vezivali za drveće ....Najbolje bi bilo da dotični a i ostali stanari parkiraju na periferiji grada, a da oko zgrade stave jos kontejnera a može čak i deponija...A vi što pametujete,nisu iscrtana parking mesta, ili gde piše da je njegovo? A gde su iscrtana mesta za kontejnere ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti