Narednih nekoliko dana tmurni i kišoviti

Utorak će biti tmuran i kišovit.
Narednih nekoliko dana tmurni i kišoviti
Foto: 021.rs
Duvaće slab do umeren južni i jugoistočni vetar, tokom dana u skretanju na severni i severozapadni. Jutarnja temperatura biće četiri, najviša dnevna devet stepeni.
Sreda i četvrtak tmurni, uz slabiju kišu. U sredu će se temperatura kretati od jedan do šest stepeni, a u četvrtak od tri do sedam stepeni.
U petak i subotu biće natprosečno toplo, a duvaće jak jugoistočni vetar. U petak će se temperatura kretati od dva do 13 stepeni, a u nedelju od devet do 15.
 
Biometeorološka prognoza za utorak, 6. decembar:
 
Očekivane meteorološke prilike uticaće nepovolјno na astmatičare i osobe s povišenim krvnim pritiskom. Moguće meteoropatske reakcije su reumatski bolovi i poremećaji sna.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti