Popusti za operacije katarakte u bolnici "Eliksir" u decembru i januaru

Specijalna oftalmološka bolnica "Eliksir" u Novom Sadu više od tri decenije sarađuje sa Očnom klinikom "Fjodorov" u Kalugi, u Rusiji.
Popusti za operacije katarakte u bolnici "Eliksir" u decembru i januaru
Foto: 021.rs

Bolnica se razvila u dobro opremljenu i kadrovski osposobljenu specijalističku oftalmološku ustanovu koja može da pruži pouzdanu dijagnostiku i lečenje očnih oboljenja i deci i odraslima. Ima savremene specijalističke kabinete, dobro opremljen hirurški blok, dnevnu bolnicu i Odeljenje rehabilitacije vida.

Saradnja sa Očnom klinikom "Fjodorov" pruža mogućnost da, pored naših oftalmologa, ruski lekari pregledaju i operišu pacijente u Novom Sadu. Oni obavljaju specijalističke preglede, operacije oka i laserske intervencije u bolnici "Eliksir", a takođe prate postoperativni tok kod pacijenata operisanih u Rusiji.

Početak saradnje bio je program "U Kalugu po bolji vid", a i dalje u Rusiju radi lečenja putuju pacijenti sa najsloženijim oboljenjima oka. Ovaj program je pomogao brojnim pacijentima da poprave i sačuvaju svoj vid.
 
U Specijalnoj oftalmološkoj bolnici "Eliksir" obavljaju se i operacije katarakte na teret Fonda za zdravstveno osiguranje
 
Bolnica "Eliksir" nalazi se u Marodićevoj 12. Brojevi telefona su 021/ 444-716, 445-946 i 445-932 i 065/ 444-7166.
 
Više informacija možete dobiti na njihovom sajtu OVDE.
 
Popusti za operacije katarakte
 
Tokom decembra ove godine i januara 2023. u bolnici "Eliksir" pacijentima se odobrava popust za operacije katarakte i to 20% popusta na gotovinsko plaćanje i 10% popusta za otplatu na rate.
 
Pacijenti koji imaju kataraktu, kao i oni koji do sada nisu bili na oftalmološkom pregledu, a osećaju da im je oštrina vida lošija, mogu da se jave i najpre zakažu pregled. Nakon pregleda oftalmologa i detaljne dijagnostike, pacijent dobija obaveštenje o vrsti sočiva koje će mu dati punu oštrinu vida.
 
Cena operacije katarakte zavisi od vrste sočiva koje će se ugraditi unutar oka, na mesto zamućenog, prirodnog sočiva.
 
Postoji mogućnost plaćanja na rate preko penzije, odnosno administrativne zabrane, a moguće je plaćanje na 24 rate.
 
Kontrolni pregledi nakon operacije katarakte su besplatni mesec dana od operacije. Više o ovoj akciji možete pročitati OVDE.
 
Pored toga, stalna akcija ove bolnice je besplatno merenje očnog pritiska kao preventivna mera u borbi protiv slepila izazvanog glaukomom, kao i besplatan oftalmološki pregled trudnica.
 
Organizuju se i preventivni pregledi dece, studenata, zaposlenih osoba koje rade na uređajima sa ekranima, po specijalnim programima bolnice "Eliksir", kao i posebne akcije za penzionere i obolele od dijabetesa.
 
Više o svim akcijama možete pronaći OVDE.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti