Vozila u Bačkoj Palanci 148 kilometara na sat, a dozvoljeno 40

Iz saobraćaja je isključeno 27 vozača, a zadržano je petoro, podaci su novosadske policije.
Vozila u Bačkoj Palanci 148 kilometara na sat, a dozvoljeno 40
Foto: 021.rs
Dvojica vozača zadržani su zbog vožnje pod dejstvom alkohola, jedan zbog ponavljanja ili nastavljanja prekršaja, a dvoje zbog nasilničke vožnje.
Za nasilničku vožnju tereti se vozač iz Beograda koji je, u Čelarevu, vozio automobil nedozvoljenom brzinom od 142 km na sat i preticao preko neisprekidane linije, koristeći traku za kretanje vozila iz suprotnog smera. 
Zbog nasilničke vožnje zadržana je i meštanka Bačke Palanke jer je vozila automobil brzinom od 148 kilometara na sat, deonicom na kojoj je brzina kretanja ograničena saobraćajnim znakom na 40 km na sat.
 
Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.
 
Inače, u protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda, u kojima niko nije povređen. U tom intervalu, na području Novog Sada, dogodilo se pet saobraćajnih
nezgoda.
 
Policijska uprava u Novom Sadu je, 7. decembra, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 577 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.
 
  • Steva

    08.12.2022 17:23
    sramota je kako nam dobro ide
    Čim sam bio mali znao sam svoj pravac,oni bili kriminalci a ja policajac.
  • /

    08.12.2022 16:17
    /
    sta su vozili
  • Realista

    08.12.2022 16:03
    Linija.
    Kad sam ja bio mali, "neisprekidana" linija se zvala puna linija. Tada su stvari bile mnogo jasnije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti