Novi semafor kod Najlona počinje sa redovnim radom

Novoizgrađeni semafor na raskrsnici Temerinske, Dr Jovana Andrejevića i Živojina Ćuluma, kod Najlona, danas, 15. decembra u 10 časova počeće sa radom.
Novi semafor kod Najlona počinje sa redovnim radom
Foto: 021.rs
On je prethodno bio na žutom treptaču, što je uobičajena procedura da bi se građani navikli na novopostavljenu svetlosnu signalizaciju. 
"Semaforizacijom ove raskrsnice omogućeno je efikasnije odvijanje saobraćaja, a naročito bezbedniji prelazak pešaka i biciklista preko vrlo frekventne saobraćajnice, uzimajući u obzir da se u neposrednoj blizini nalazi pijaca i budući objekat Doma zdravlja", kažu u gradskoj upravi.
Semafor će raditi u redovnom režimu, u koordinaciji sa ostalim semaforima.
 
Iz gradske uprave apeluju na vozače da povećaju opreznost i dodatno obrate pažnju na novopostavljeni semafor.
  • Gledalac

    14.12.2022 14:14
    Parking
    Dzabe nama i semafor ako ne rese nepropisno parkirana vozila ispred Univera, vec gledam kako ce blokirati raskrsnicu jer od njih nece moci da se prodje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti