Gradska vlast daje 25 miliona na svetleća 3D imena prigradskih naselja i dva doma zdravlja

Gotovo 25 miliona dinara izdvojeno je iz budžeta Novog Sada za postavljanje velikih slova sa imenima četiri prigradska naselja i dva doma zdravlja, saznaje 021.rs.
Gradska vlast daje 25 miliona na svetleća 3D imena prigradskih naselja i dva doma zdravlja
Foto: 021.rs

Biće kupljeni sedam metara dugi i gotovo metar i po visoki nazivi "Novi Sad Dom zdravlja" i "Begeč", zatim više od deset metara dugi i metar i po visoki natpisi za naselja Veternik i Budisavu, te četiri metara dug i metar i po visok natpis za Kać. Osim toga, nabavlja se i jedan manji natpis "Dom zdravlja Novi Sad" od gotovo šest metara dužine i metar visine.

U konkursnoj dokumentaciji nisu navedene tačne lokacije gde će ovih šest "vizuelnih elemenata" biti postavljeno, ali je praksa da se to čini na ulazu u naselja ili u njihovom centralnom delu. 

Svetleća slova sa imenom Novog Sada već su postavljena iznad tunela Mišeluk i na ulazu u grad sa auto-puta, kod skretanja za Šangaj.
 
Nabavku sprovodi Uprava za građevinsko zemljište i investicije i vodi se kao "izgradnja i ugradnja vizuelnih elemenata".
 
 
 
Posao je dodeljen firmi "Totem reklam" iz Novog Sada, koja je dostavila ponudu nešto manju od procenjene vrednosti.
 
Na tender je stigla i ponuda grupe firme iz Beograda, po ceni od 8,4 miliona dinara, ali ju je komisija Uprave odbila zbog neispravne dokumentacije. 

Teme

UGZI
  • Klasična

    20.12.2022 16:21
    Muljaža i pljačka
    Klasična muljaža i pljačka. A ti narode bulji u kič i šund, ješćeš ga sutra kao i onih 3000 din nakon izbora. Verovatno još od tada presipa u vašem kućnom budžetu.
  • Deda Lala

    20.12.2022 08:35
    NS = LV
    Ta, dodajte i svetleci natpis za "Sodros", mozda ce ova muljacina razbiti mrak oko muljacine sa mostom!
  • DragCHE

    19.12.2022 19:35
    Veci
    sund i kicericu, nisu mogli da smisle, ruzno i neukusno do groba....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti