Super Vero i Jumbo u petak otvaraju vrata Novom Sadu: Velike akcije za prazničnu trpezu i poklone

Super Vero i Jumbo će u petak, 23. decembra u 10 ujutru svečano otvoriti vrata Novom Sadu, na uglu Partizanske i Industrijske ulice.
Već od sutradan, radno vreme ovih brendova biće svakodnevno od 8 do 22 sata.
Fenomenalne akcije i popusti i više od 60 odsto očekuju posetioce ovog čuvenog grčkog hipermarketa.
Novogodišnja ponuda namirnica koje su potrebne za spremanje slavlja i prazničnu trpezu, do smart TV-a i različitih malih kućnih aparata za dom ili poklone, moći će da se nađu u 10.000 kvadrata prodajnog prostora.
 
 
Najbolje uslove za kupovinu imaće članovi Vero kluba, odnosno građani koji su se učlanili u Vero klub program lojalnosti. Na dan otvaranja članovi Vero kluba će za prvu kupovinu dobiti 400 bodova koji se mogu zameniti za vaučer od 500 dinara - od sutradan pa do kraja januara.
 
Šta će sve biti na popustu i više informacija o fenomenalnim proizvodima i akcijama možete naći na OVOM linku
 
 
Ovaj grčki hipermarket objediniće dva popularna brenda - Super Vero i Jumbo prodavnice. Objekat će imati 350 parking mesta, a u njemu će biti zaposleno 150 ljudi.
 
 
Šta sve možete kupiti u Super Vero prostoru?
 
Super Vero brend ponudiće više od 600 proizvoda iz Grčke.
 
Mimo toga, na raspolaganju je riznica ukusa iz Srbije: vrhunsko meso sa Stare planine, Zlatibora i Peštera. Ekskluzivno ćete moći da probate Super Vero proizvode, originalna francuska peciva sa čistim puterom i bez aditiva, kao i britanski čips Tyrrels.
 
Tu je i ribarnica sa svežom rečnom i morskom ribom i morskim plodovima, od pastrmke i šarana sa Stare planine do divlje sabljarke i žutorepe tune iz slobobodnog ulova.
 
 
Biće vam omiljena i pekara u kojoj se "peče kao nekada", gde se na licu mesta razvijaju kore, mesi, čeka da naraste testo, peče i u vitrine stiže sveže tokom celog dana.
 
Nakon kupovine možete svratiti i u Bistro – restorančić sa gotovim jelima "za poneti" i "za jesti" na licu mesta, uz kafić koji ima ponudu za unutra ili ispred marketa.
 
Penzioneri će dva puta mesečno imati popuste, čime su obuhvaćeni i proizvodi poput mesa, brašna, ulja, šećera. Svi kupci moći će da postanu deo Vero kluba, u kojem ih očekuju stalni popusti, sa povratom novca i drugim benefitima (Jumbo, novine i cigare nisu deo ove ponude).
 
Šta sve nudi Jumbo?
 
Jumbo će Novosađanima ponuditi širok asortiman proizvoda za dom i porodicu. Nakon objekta u Grčkoj, novosadski Jumbo biće najveći na Balkanu.
 
Pored proizvoda za bebe i dečijih igračaka, u Jumbo prodavnicama mogu se pronaći proizvodi za sport, kancelarijski materijal, školski pribor, proizvodi za kućne ljubimce, party program, sezonska roba kao i proizvodi za uređivanje doma i bašte.
 
Ono po čemu se izdvaja ovaj brend je i to što će na jednom mestu moći da se kupe rekviziti za organizaciju proslava u domu i prirodi i to sve u tonu i u najrazličitijim stilovima, od salveta do rekvizita za "bride to be", svadbe i druge svečanosti.
 
Jumbo će biti odlično mesto i za kupovinu poklona za sve prilike, od rođendana za decu, ali i za starije - bake i deke, za slave, Dan zaljubljenih, Osmi mart. Biće i "kreativnih sitnica" za još veselije događaje, pa će tako moći će da se nađu maskote i rekviziti za karnevale i Helloween večeri.
 
Nisu izostavljeni ni naši dragi ljubimci jer je Jumbo mislio i na mace i kuce - od hrane, preko igračaka do odeće i drugih rekvizita, na jednom mestu moći ćete da opremite i najvernije drugare. Još korisnih stvari nudi Jumbo, pa ćete tako pronaći i opremu za automobile i bicikle, ali i opremu za mobilne telefone i kompjutere.
 
Mališanima je posvećen poseban deo objekta, pa će tako biti na raspolaganju igračke za sve uzraste – od prvog dana (glodalice), do pametnih igara za tinejdžere i sportske aktivnosti u prirodi za male i velike (od rolera, preko pecaroških štapova do šatora).
 
Za sezonsko presvlačenje doma izbor je veliki, te će posetici Jumbo prodavnice moći da odaberu kompletnu dekoraciju, od jastuka do zavesa, fiokica, lampi, ogledala, posteljine, podmetača za tanjire, vazni, pa sve do escajga i servisa u istim tonovima (petrol boja, žuta, zlatno, srebrno, drveno, roze, zaista po svačijem ukusu), ali i sve za kuhinju. Avanturisti će moći da pronađu sve za letovanje – od opreme za gnjuranje do suncobrana, bazena i čamaca.
 
Jumbo je mislio i na školarce, pa tako ne postoji veći izbor školskog programa na jednom mestu tokom avgusta i septembra, a ima ga i tokom cele godine.
 
A svoju kreativnost moći ćete da ispoljite i odabirom iz dela prodavnice posvećenog hobijima: od lepka, preko štafelaja i platna do pufnica, nalepnica, drvenih štampića i oblika za ukrašavanje i lepljenje… I naravno, jedino u Jumbo radnjama postoji tako veliki i raznovrstan izbor za pretvaranje doma u neku od scena iz holivudskih filmova za Novu godinu.
 
Ponudu ovih brendova možete naći na sajtu Jumbo i Super Vero.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti