Završeni radovi na pešačkoj i biciklističkoj stazi kod parka na Novom naselju

Završeni su radovi na gradnji pešačke i biciklističke staze na delu Radomira Raše Radujkova.
Završeni radovi na pešačkoj i biciklističkoj stazi kod parka na Novom naselju
Foto: 021.rs

Izgrađeno je 116 metara pešačke i biciklističke staze koji su nedostajali u delu od početka novog parka do Bulevara Evrope, navodi Uprava za građevinsko zemljište i investicije.

Uprava saopštava i da su radovi vredni više od sedam miliona dinara završeni pre predviđenog roka.
Radovi su počeli krajem novembra, nakon što je letos potpisan ugovor sa izvošačem radova, kompanijom "Put-invest".
 
 
Gradnja staze kojom su povezane staze između Novog naselja i Detelinare usledila je nekoliko meseci nakon što je 021.rs pisao da građani traže da se uredi ova lokacija. 
  • ДТ

    23.12.2022 18:41
    Кување жабе
    До пре који месец, овај парк је називан парком између Детелинаре и Новог насеља. А у плановима се одавно планирало и знало да између Детелинаре и Новог насеља ничу блокови зграда.
    Тако да ће Детелинара занавек остати фавела и део града који градске службе и планови редовно заобилазе.

    Уместо да су искористили шансу да целом површином направе парк, зелену оазу по угледу на европске и светске градове. Оплемене град, подигну стандард живљења. Они су устукнули пред грађевинским капиталом.


  • @komsa

    23.12.2022 15:03
    Drugu stranu nije moguće uraditi u skorije vreme zbog toga što je nekog, u vreme sapajanja Raše Radujkova sa Hadži Ruvimovom, bolelo uvo da sredi imovinsko pravne odnose i za pešačke staze, tj. mislio je da saobraćaj podrazumeva samo motorna vozila. Ista garnitura nam je u amanet ostavila i Patrijarha Pavla sa suženjem pre kružnog toka i sakate pešačke staze na Bulevaru Evrope.
  • komsa

    23.12.2022 13:23
    i sa druge strane treba isto, jer isto nema biciklisticke staze na tom delu i stalno se sudaraju biciklisti i pesaci, a majke sa decijim kolicima ne mogu ni da se mimoidju pa biciklisti voze po travi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti