Damir Kondić novi direktor "Vodovoda i kanalizacije", Perković podneo ostavku

Damir Kondić biće novi vršilac dužnosti direktor "Vodovoda i kanalizacije", pošto je dosadašnji direktor Gvozden Perković podneo ostavku na tu funkciju.
Damir Kondić novi direktor "Vodovoda i kanalizacije", Perković podneo ostavku
Foto: 021.rs

Prema nezvaničnim saznanjima, Perković odlazi u penziju početkom 2023. godine.

Damir Kondić je diplomirani ekonomista iz Futoga koji je do sada bio pomoćnik direktora za komercijalne i finansijske poslove u "Vodovodu". 
 
Kondić je, inače, član Lige socijaldemokrata Vojvodine, a ranije je bio i odbornik u Skupštini Novog Sada. 
Sada je na odbornicima Skupštine grada da izglasaju Perkovićevu ostavku, te postavljanje Damira Kondića na funkciju v. d. direktora.
 
Predlog je da Kondić bude v. d. direktora do imenovanja prvog čoveka preduzeća na osnovu sprovedenog konkursa, a najduže do šest meseci.
 
Sednica Skupštine grada na kojoj će se raspravljati o Kondićevom imenovanju održaće se u sredu, 28. decembra. 
  • Upućen

    27.12.2022 23:19
    Liga je ovim potezom i napustila koaliciju i vlast u NS. U vlasti su ostali Caki i Bajić kao Čankovi pipci, nova ekipa je ostala van ove priče. Jedino se još za Kolara ne zna na koju će stranu prevagnuti.
  • Aca

    27.12.2022 21:14
    .
    Gospodin u svakom smislu te reči.
  • Evgenije

    27.12.2022 12:31
    Izlazi Liga, ne brinite

    @Nikola
    @Milorad
    @zaposleni

    Izlazi Liga, ovo je i uradjeno da bi se za par meseci to moglo odraditi i zvanicno (potrebno je zavrsiti jos neke stvari u stranci da bi do toga doslo).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti