Gradski karneval i tradicionalni doček dečije Nove godine u "Ledenoj šumi"

Tradicionalni gradski doček Dečije Nove godine biće organizovan u Novom Sadu 31. decembra u dnevnom terminu a na radost i oduševljenje najmlađih Novosađana i njihovih porodica.

I ove godine u biće upriličen gradski karneval, muzičko scenski program za najmlađe u "Ledenoj šumi" i puštanje hiljadu balona dečijih želja iz Dunavskog parka.

Program počinje u 10.30 časova kod Zmaj Jovinog spomenika u Zmaj Jovinoj ulici, gde je predviđen skup dece i učesnika novogodišnjeg gradskog karnevala koje će dočekati "Haos animatori" i miljenici novosadskih mališana, ulične žive statue Snežna kraljica i Lizalica.

Pozivamo svu decu da se za ovu priliku shodno željama i mogućnostima maskiraju a za sve one koji nisu u mogućnosti da tog dana ponesu kostime, organizatori su pripremili novogodišnje kapice i praznične rekvizite koje će animatori podeliti deci.
 
U 11 časova novogodišnja povorka predvođena animatorima će krenuti Dunavskom ulicom ka Dunavskom parku gde će ih na scenskoj bini u 11.15 časova dočekati pozorišna trupa "Teatrilo" sa novogodišnjom predstavom "Novogodišnji zagrljaj". 
 
Nakon njih će nastupiti Deda Mraz sa gitarom koji će na pravi način zagrejati atmosferu kako bi zajednički tačno u podne ispratili 2022. godinu i tradicionalno iz Dunavskog parka i "Ledene šume" pustili hiljadu balona najlepših dečijih želja za 2023. godinu. 
 
U 12.15h počinje nastup benda "Đarma i metkovi" koji sviraju najveseliju rock and roll muziku uz koju će kako deca tako i roditelji imati priliku za najbolji zajednički novogodišnji provod.
Za one koji budu želeli 31. decembra da se oprobaju na klizanju u "Ledenoj šumi" radno vreme klizališta je od 9 do 20.30 časova dok će 1. januara klizalište biti otvoreno od 10.30 do 22.30 časova. 
 
Projekat Dečije Nove godine organizuje udruženje građana "Limbo" uz podršku manifestacije "Ledena šuma".
 
Za sve dodatne informacije u vezi sa programom i satnicom Dečije Nove godine stoji Vam na raspolaganju naša služba za pres i komunikacije. 

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti