Adicama voda i kanalizacija tek dogodine

Grad neće ove godine rešavati problem sa vodom i kanalizacijom na Adicama.
Grad neće ove godine rešavati problem sa vodom i kanalizacijom na Adicama.

Direktor "Vodovoda" Branko Bjelajac navodi da će se, zbog velikog obima posla, ali i problema sa novcem, vodovodna mreža u tom naselju raditi u paketu sa radovima na Telepu, koji su planirani za iduću godinu.

"Znamo koliko je naraslo to naselje, koliko ima stanovnika i kako su dobili vodu, odnosno da je potpuno neplanski to sve rađeno. Da ne bi ugrozili ceo sistem, mi ćemo iduće godine sistemski raditi vodosnabdevanje Telepa i Adica, a potom će dobiti kanalizaciju", objašnjava Bjelajac.

On napominje da su za realizaciju pomenutih projekata izostala očekivana sredstva iz Fonda za kapitalna ulaganja, zbog čega "Vodovod" novcem iz sopstvenog budžeta finansira i započete radove na izgradnji kanalizacije za Južni Telep, vredne 62 miliona dinara.

Bjelajac se nada da će, uprkos nepovoljnoj finansijskoj situaciji, problem sa vodovodnom i kanalizacionom mrežom u svim delovima grada i prigradskim naseljima biti rešen za dve do tri godine. (D.B)

  • Srbin

    17.03.2012 18:51
    Blatnjave Adice
    Od nas sa Adica uzimaju novac za legalizaciju pa sredjuju centar grada po ko zna koji put.Ovde kao da ne zive ljudi,pa nama nista od civilizacije i ne treba.Volim i ja centar grada,ali voleo bih i da moja deca ne gaze po blatu.Ko nam je kriv kad se ponasamo kao ovce,pa nas nekoliko gradskih pulina lako smesti tamo gde vlast hoce.Kada bi neko sakupio sva neispunjena obecanja vlasti prema Adicanima knjiga bi mogla da se napise.
  • slobodan vlaisavljević

    25.11.2011 17:32
    g.Bjelajac
    Gospodine Bjelajac, eto pod punim imenom i prezimenom Vas pitam: znate li ko je gospodin Pavličić.Ako ne znate: On je naš gradonačelnik koji je pre nekoliko dana u "razglednicama" RTV a preneo je i novosadski list "Dnevnik" ( 19.11.2011.g.) izjavio da će se u NAREDNIM DANIMA početi sa izgradnjom kanalizacije u Sajlovu, ADICAMA, Veterniku, Begeču ...
    U letku dostavljenom Adičanima letos Gradonačelnik je u Planu aktivnosti za 2011.g. naveo: početak radova na izgradni kanalizacije.
    Mislio sam da je Gradonačelnikova važnija i posledmja...
  • Sit gladnom veruje?!?!?!

    20.10.2011 19:06
    Branko, ja nisam naivan! Kratko i jasno, TI uživaj još par meseci i letećeš tako daleko da ako ostaneš na mestu popisivača vodomera -budi srećan. A ne da nećeš dobiti otpremninu, nego gledaj da te tvoji pajtosi kojima si nameštao poslove spasu robije! Ja zbog tebe i tvojih gacam po adičkom blatu godinama a vi menjajte asfalt po pešačkim stazama i nameštajte tendere za gluposti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti