FOTO, VIDEO: Dupleks za poželeti sakriven od buke i uz mir Salajke, odlično namešten

Urbanizacijom Novog Sada Salajka je praktično postala deo šireg centra grada.
FOTO, VIDEO: Dupleks za poželeti sakriven od buke i uz mir Salajke, odlično namešten
Foto: NS-Group nekretnine

Nekada nije bilo tako, ali se vremena menjaju. A menja se i vrsta objekata koja dominira, pa su tako sada u ovom delu grada zgrade.

Ipak, u tim zgradama ima odličnih stanova koji čekaju na nove vlasnike, a jedan od njih je i potpuno namešteni dupleks, namenjen porodičnom stanovanju, koji je smešten u Ulici Radoja Domanovića, na petnaestak minuta od centra grada.

U pitanju je troiposoban stan od 67 kvadratnih metara, smešten u zgradi izgrađenoj pre dve godine, a oglašen je na prodaju na sajtu NS-group nekretnine.
 
 
Kako je objašnjeno, stan poseduje dva ulaza na dva sprata zgrade, a prodaje se kompletno namešten, sa svom tehnikom koja je još uvek pod garancijom.
 
 
"Dvorišno je orijentisan i takođe poseduje numerisano parking mesto u dvorištu zgrade koje je u ceni. Sve je dodatno rađeno, počevši od ugradnih plakara do samog kupatila. Grejanje je na gas, samim tim su troškovi režije veoma niski na ovu kvadraturu", navodi se u oglasu.
 
U spavaćim sobama su ugrađeni kvalitetni krovni prozori, dok su kosine veoma lepo iskorišćene i ne remete funkcionalnost prostorija.
 
Stan ima takozvani francuski balkon, a zgrada je opremljena onim što se podrazumeva - od interfona, preko kablovske i interneta, do video nadzora.
 
 
Ukoliko želite više informacija o ovoj nekretnine, posetite sajt NS-Group nekretnine ili kontaktirajte direktno agenta. 

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti