Novosađani, da li vam je prekomerna gradnja smanjila kvalitet života? Želimo da čujemo vašu priču

Novi Sad je grad koji se konstantno gradi i menja.
Novosađani, da li vam je prekomerna gradnja smanjila kvalitet života? Želimo da čujemo vašu priču
Foto: 021.rs

U stambenim zgradama mnogi pronađu dom, ali kada na mestu na kom je nekada bila kuća nikne šestospratnica, stvari se menjaju i za one koji žive u okolini.

Više zgrada dovelo je do nedostatka parkina, ali nije to samo problem. Mnogi su nekada sa svojim terasa i prozora imali pogled ka, na primer, Fruškoj gori, a sada gledaju u drugog komšiju ili je zeleni predeo zaklonila zgrada.
U ovom upitniku želimo da ispričamo vašu priču, na koji način je prekomerna gradnja promenila vaš život.
 
  • Uglavnom

    31.12.2022 09:54
    stihijski
    Kupuju se stanovi u prenaseljenim zonama za preskupe pare. Zasto ?
    Za stan od 60-70 m2 ( koji je jos uvek skucen...),mozes kupiti kucu na periferiji i normalno odgajati svoju decu, koja ce uzivati u svom dvoristu...Prosirite svoje vidike i razmisljajte svojom glavom!
  • arh.

    31.12.2022 09:03
    Organizovana zarada
    Pitajte gradonačelnika Milana Đurića u kakvoj je saradnji sa načelnikom Uprave za urbanizam koja izdaje dozvole. Šta su sve izdogovarali, šta su realizovali, a šta nisu. To je najunosniji biznis u Novom Sadu, samo se radi sa papirima a suvi keš stiže li stiže, ili obećani kvadrati kod investitora, odnosno Galensa.
  • Bojan

    30.12.2022 08:23
    Bojan
    Iskreno...nije samo mi smeta sto nema parkinga! Sve ostalo je normalno i treba se graditi jer NS nije vise manji grad vec ide ka milon stanovnika uskoro! Kada se setim kako su izgledali neki delovo grada..prestari i zarobljeni u proslosti sela! Sada imate nekretnine za svaciji novcanik i mogu slobodno napisti da nista nezaostajemo u gradnji i kvalitetu od Zapada! Parking pod hitno se mora resiti kao i vise zelenila mada NS ima odlicne parkove koji nisu ni malo poseceni!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti