Čistoća kupila dva kamiona posle dve godine

JKP "Čistoća" će posle dve godine dobiti dva nova kamiona za odnošenje smeća.
Čistoća kupila dva kamiona posle dve godine
Foto: 021.rs
Ova vozila će po ceni od 67,1 miliona dinara s PDV-om isporučiti "West truck" iz Beograda, koji je bio i jedini ponuđač na tenderu. 

Čistoća je kupila jedan kamion namenjen za pražnjenje običnih kontejnera, a drugi za pražnjenje podzemnih kontejnera. Oba kamiona bi prema ugovoru trebalo da budu isporučena u roku od 60 dana.

Podsetimo i da je Čistoća prethodno po dva kamiona kupila 2019. i 2020. godine. 
 
Letos su kupili dva manja vozila za pražnjenje korpi za otpatke za 8,3 miliona dinara sa PDV-om od "West truck" iz Beograda i autočistilicu od "Nova oprema" iz Novog Sada po ceni od 26,3 miliona dinara sa PDV-om. 
  • Pera

    30.12.2022 12:50
    Čistoća - intelektualaca
    Da li se zna da su radnici u Čistoći obrazovaniji od gradskih funkcionera, koordinatorki iz Gradske kuće i sa drugih funkcija. Samo što nisu imali dovoljno para i političke podrške da kupe fakultetske diplome, ali imaju barem poštene srednje škole.
  • proko

    30.12.2022 12:38
    malo je dva kamiona za gov..
    Malo je dva kamiona, treba izvršiti nabavku barem 200 kamiona da se nataloženo djubre iznese iz grada.
  • radnik Čistoće

    30.12.2022 12:22
    VELIKA SRAMOTA ZA NS
    Pa nije stigla na red o gradskih lopova, odnosno gradskih fukcionera, jer im čistoća grada nije bitna, već samo privatni džepovi i kriminalni klanovi koji su imaju koristi od gradske vlasti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti