VIDEO: Novosađani uz dozu optimizma ulaze u 2023. godinu, pogledajte šta kažu

Novosađani ulaze sa optimizmom u 2023. godinu, ali i sa dozom zabrinutosti nakon svega što je bilo u 2022.
VIDEO: Novosađani uz dozu optimizma ulaze u 2023. godinu, pogledajte šta kažu
Foto: 021.rs
Anketa 021.rs sa sugrađanima je pokazala da ovu godinu završavaju srećniji jer više nema ograničenja u vezi sa koronavirusom, ali ih ne raduje mnogo situacija u svetu. 

Najčešće pominju ekonomsku krizu, a kroz utiske o 2022. i očekivanja od 2023. godine, provlače se reči "rat" i "mir".

Iako imaju pozitivna očekivanja na ličnom planu, brine ih kuda svet ide.
 
 
Oni koji nisu želeli da stanu pred kamere, a takvih je bilo dosta, brinuli su najviše da li će biti mira u narednoj godini. 
  • Qwer

    30.12.2022 18:11
    .
    Kod nas se životari po sistemu. Danas mi je losije nego juce. A sutra ce biti jos losije nego danas.
  • Ff

    30.12.2022 17:12
    Ff
    Koji crni optimizam? Od 1 januara sve ide jos skuplje,59% gradjana je ispod granice siromastvo,ostalo u dugovima od kredita,ucenjeno,drzava kriminalizovana, na zacelju smo u svemu,gradjani zapusteni,bolesni,vecina pod alkoholom,antidepresivima,narkoticima,….koji bre optimizam neki vide u tome?! Ko je pobegao iz ove ludnce taj se spasio i opravdano ima Zdravkog optimizma!
  • Komšinica

    30.12.2022 17:04
    strah
    više ne znam kuda sve ovo vodi,strah me je hiperinflacije i rata. Pre 10 god sam bila super baka sa 100€ za Novu godinu i paketiće slatkiše i jedan lep porodični ručak,a sada tuga,čekam akcije za hranu,plaćam grejanje koga nema ili je očajno,struju za dogrevanje u decembru....užas biće ovo jedna jako skromna Nova godina

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti