Đurić čestitao Božić Novosađanima: Želim vam mnogo ljubavi i sloge

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić čestitao je Božić građanima koji taj praznik obeležavaju po julijanskom kalendaru.
Đurić čestitao Božić Novosađanima: Želim vam mnogo ljubavi i sloge
Foto: Grad Novi Sad

Kako je naveo, hrišćanske vrednosti nas uče čovekoljublju, milosrđu i solidarnosti.

"A porodična okupljanja tokom prazničnih dana, unose u naše domove radost. Badnji dan, Božić i praznici vezani za njega, najsvečanije se proslavljaju i obiluju lepim običajima. Stoga, u narednim danima, svima Vama koji proslavljate Božić prema julijanskom kalendaru, želim da Vam taj praznik donese mnogo sreće u životu i uspeha u radu, da ga provedete u dobrom zdravlju, blagostanju i miru", navodi se u čestitki gradonačelnika

"Neka Vam praznični dani budu nadahnuće za veru u srećniju i lepšu budućnost. Želim Vam mnogo ljubavi i sloge. Mir Božji, Hristos se rodi", rekao je gradonačelnik Milan Đurić.

  • Vladan

    09.01.2023 11:31
    @Sale

    Moja je procena da si pre 35-40 godina bio seljačina a sad si matora seljačina.
  • М.Мрав

    07.01.2023 13:24
    Божић
    Мир Божији!
    Ваистину се роди!
    Милане пуно среће!
  • Sale

    06.01.2023 16:57
    Shvatio sam! Pre 35-40 godina pojam "panker" označavao je ljude posebnog kova, koji su stremili nečemu višem a ovaj iz njihovog podmlatka je izdao izvorne principe Punk-a (kakav gad!). Zašao sam u sedmu deceniju života pa mi praštajte. Nisam bio ni 80-ih "očaran" pankerima da bi se sada "razočarao".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti