Ponovo se razbuktao požar na deponiji u Temerinu, upozorenje vozačima zbog dima na putu

Deponija u Temerinu ponovo, odnosno i dalje gori.
Ponovo se razbuktao požar na deponiji u Temerinu, upozorenje vozačima zbog dima na putu
Foto: 021.rs
Kako kažu u Eko straži, građani javljaju da zbog požara na temerinskoj deponiji gust dim leži na putu između Temerina i Siriga. 
Vidljivost na putu je smanjena, zbog čega se vozačima savetuje veća opreznost.
Podsetimo da je ova deponija gorela i prethodnih dana, zapravo nedeljama, jer se vatra zapravo nikad ne ugasi do kraja, s obzirom je neophodno da se građevinskim mašinama obavi nasipanje kako bi se zaustavio dotok kiseonika i novog smeća.
 
Naime, na ovoj nesanitarnoj deponiji se stalno odlažu nove tone smeća čak i u delovima gde ispod površine tinja, što doprinosi tome da se požar ne gasi.
 
Problemi sa temerinskom deponijom su sada već višegodišnji i rešenje je da se ona potpuno zatvori i potom obavi sanacija, sa zatrpavanjem.
 
Međutim, ovo je skoro nemoguće u trenutnoj situaciji, jer ne samo da nije završena regionalna sanitarna deponija, koja treba da nikne na mestu gradske deponije u Novom Sadu, nego ne se ni ne zna kada će gradnja početi. 
  • Bojan

    08.01.2023 11:26
    ...
    Upozorenje Temerincima da ne idu u Temerin....
  • Temerinac

    08.01.2023 09:15
    Direktor
    Da znate ko je sad direktor ništa vas ne bi čudilo. Dečko ne zna gde se nalazi, a kamoli šta treba da radi. Materijal za Pavićeve serije.
  • Arena

    08.01.2023 08:42
    Lomača
    Moglo da posluži umesto "građenja" lomača.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti