"Uljez" u novosadskom GSP: Neko vodi lažan profil preduzeća, a ne ide mu ni loše

JGSP "Novi Sad" već neko vreme se bori sa lažnim nalogom ovog preduzeća na Instagramu, koje plasira informacije sa profila sa dvostruko više pratilaca i jasnim identitetom gradskog prevoznika.

Tako je nedavno putem ovog naloga plasiran skori dolazak "Bus Rapid Transit" (BRT) sistema u Novi Sad, što nije zvanična informacija preduzeća.

Nalog jgspns na Instagramu ima 607 pratilaca i u opisu navodi da je "najveći organizator transporta u Novom Sadu". Predstavlja se kao zvanično preduzeće, sa prvom fotografijom na profilu koja je objavljena pre dva meseca i naslovljena sa "novi početak".

Međutim, ovo nije početak za ovu stranicu - i ranije je bila aktivna, sa objavama u kojima se povremeno ukazivalo i na pojedine probleme u preduzeću, ali je sav stariji sadržaj uklonjen, dok je stranicu preuzeo novi adminski tim.

Ovaj tim vodi pogodnu politiku po preduzeće i izveštava pozitivno, ali za 021.rs u JGSP "Novi Sad" ipak napominju - u pitanju je lažan profil.

 

Profil iza kog zapravo stoji uprava ovog javnog preduzeća je jgspnovi_sad, koji ima 374 pratilaca.

  • Pavle

    10.01.2023 23:01
    Posao
    Zaposlite anonimusa vidite da je bolji od vas.
  • uljezi

    10.01.2023 16:27
    uspelo je
    ugasili su lažni profil :)
  • zztop

    10.01.2023 16:24
    Vučićevi anonimusi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti