Oblačna sreda je pred Novosađanima: Gde nas vodi?

Polako, ali sigurno se oporavljamo od prazničnih đakonija, a obaveze su pred nama.
Oblačna sreda je pred Novosađanima: Gde nas vodi?
Foto: 021.rs
U pripremi za novi dan, redakcija 021.rs pokušava da pomogne objedinjavanjem nekih od najbitnijih informacija za svakodnevno funkcionisanje na novosadskih ulicama.

Vreme

Novosađane u sredu ne bi trebalo da iznenadi još jedan kišni dan. Meteorolozi kažu da je kiša moguća, a tokom celog dana će biti oblačno.
 
Najniža dnevna temperatura biće 4°C, dok će najviša dnevna biti 6°C.
 
Većina hroničnih bolesnika ne bi trebalo da ima veće tegobe, ali se oprez savetuje reumatičarima i osobama sa psihičkim tegobama.
 
Meteoropate mogu da osete promenjivo raspoloženje, malaksalost i pospanost, a naročit oprez potreban je u saobraćaju.
 
Trebalo bi da znate i...
 
Nastavljeni su radovi u Kraljevića Marka i to deonica od Berislava Berića do Maksi diskonta u okviru "Kraljevog parka". Ovaj deo ulice trenutno je zatvoren za saobraćaj, a radovi će trajati do sredine marta.
 
Delovi Novog Sada, Sremske Kamenice i Kaća u sredu neće imati struje. U Novom Sadu će bez struje od 8.30 do 12.30 biti delovi Vršačke ulice, a u Sremskoj Kamenici od devet do 10 sati će bez struje biti delovi Jablanove, Novog sela, Zelenog brega, Malog dola i Paragovskog puta.
 
U Kaću će u periodu od 9.15 do 10.15 časova bez struje biti delovi Đorđa Isakova, Vojina Paleksića, Save Maleševa, Svetosavske, Čika Necine, kao i OŠ "Đura Jakšić", mesna zajednica, semafor i vrtić.
 
Gde ići?
 
Polako nam se vraćaju događaji u grad. Ljubitelji pab kvizova u sredu mogu da učestvuju u jednom takvom u kafe-knjižari Zenit, a početak je u 20 časova.
 
Odbojkaši Vojvodine u sredu igraju utakmicu Lige šampiona protiv poljskog kluba Jastrzebski Wegiel. Igra se u velikoj sali Spensa, ulaz je besplatan, a počinje u 18 časova.
 
Stend-ap komedija ponovo je u Novom Sadu i to u vidu trojca: Nikole Radojlovića, Ivana Nikolića i Radomira Nestorovića. Lokacija je Dom kulture, a start je u 20 časova.
 
Jedna humanitarna svirka održava se u sredu u Gerila baru i to za pomoć Ljiljani Gavranov. Ona ima karcinom dojke i potrebna joj je terapija u inostranstvu, a nastupaju Osmi dan, Lutke na koncu i Nemi pesnik. Upad je 1.000 dinara, a počinje u 20 časova.
 
"Blabla Language Exchange" održaće se u The Pub-u, a početak je druženja na različitim jezicima je u 20 časova.
 
Promocija zbirke "Brane pesme" održaće se u sredu u Galeriji "Prometej". Počinje u 19 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti