U toku upis sedme generacije budućih medicinara u Srednju medicinsku školu "Sveti Arhangel"

U toku je upis u Srednju medicinsku školu "Sveti Arhangel" u Novom Sadu, privatnu ustanovu koja školuje buduće, vrlo tražene stručnjake.
U toku upis sedme generacije budućih medicinara u Srednju medicinsku školu "Sveti Arhangel"
Foto: Pixabay

Oni koji iskoriste period do kraja januara imaće odličnu pogodnost - upis po starim, povoljnijim cenama.

Među akreditovanim profilima koji se naročito ističu, poslednjih godina je veliko interesovanje za dva smera - medicinska sestra-tehničar i fizioterapeutski tehničar.

Bez prijemnog ispita i po neverovatnoj ceni od 1.100 do 1.300 evra po godini školovanja (u zavisnosti od uspeha u prethodnoj školskoj godini), budući srednjoškolci imaće najbolje uslove za školovanje u gradu - interaktivne časove sa iskusnim profesorima, svu najnoviju opremu za rad na svom raspolaganju, mogućnost sticanja praktičnog znanja u zdravstvenim ustanovama, kao i mogućnost stalnog napredovanja i uvek dostupne termine za konsultacije, pomoć ili savet.
 
Osim toga, u cenu školovanja uključena je uniforma namenjena stručnim medicinskim smerovima. 
 
Cilj stručnog kadra Srednje medicinske škole "Sveti Arhangel" je kvalitetna nastava koja će, uz praktičnu nastavu, napraviti zaista vrsne stručnjake koji će imati mogućnost da u pravo vreme spasu nečiji život. Praksa se pohađa sve četiri godine redovnog školovanja i to prve dve godine u školi, a poslednje dve godine u državnim i privatnim zdravstvenim ustanovama sa kojima Škola sarađuje.
 
Medicinska sestra-tehničar i fizioterapeutski tehničar pripadaju četvrtom stepenu stručne spreme i  profesije su koje zahtevaju izuzetno zalaganje i kontinuirano učenje. Odmah po završetku školovanja i sticanja diplome iz redovnog srednjoškolskog školovanja po planu i programu Ministarstva prosvete, svršeni srednjoškolci mogu da se zaposle u bilo kojoj zdravstvenoj ustanovi koju odaberu i da zvanično započnu svoje karijere.
 
Osim zaposlenja nakon srednje škole, svi svršeni srednjoškolci mogu da nastave svoj obrazovni put na fakultetima u zemlji i u inostranstvu.
 
Sada je pravo vreme za upis i dostavljanje neophodne dokumentacije na obradu. Detalje o upisu, raspoloživim mestima, traženoj dokumentaciji i redovnoj nastavi dobićete direktno pozivom na brojeve telefona 021/47-222-00 ili 060/40-30-585 i 060/011-19-28, a možete posetiti Školu na adresi Trg Marije Trandafil 14 u Novom Sadu, gotovo u strogom centru. Radno vreme je svakog radnog dana od 9.00 do 15.00 časova.
 
Za detalje možete i da se obratite na mejl info@srednjaskola-svarhangel.edu.rs, a novosti ćete dobiti i na zvaničnom sajtu OVDE, kao i na Fejsbuk stranici Srednje medicinske škole "Sveti Arhangel".

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.