Novosađani, u četvrtak vas očekuje koji sunčani zrak i poneko zanimljivo dešavanje

Četvrtak pred Novosađanima biće hladniji, ali sa ponekim sunčanim zrakom.
Novosađani, u četvrtak vas očekuje koji sunčani zrak i poneko zanimljivo dešavanje
Foto: 021.rs
Kao i prethodne godine, mi smo tu da vam sumiramo sve ono što vas očekuje u narednom danu.
Vreme
 
Četvrtak nam donosi mestimično oblačno vreme, ali za razliku od prethodnih tmurnih dana, biće i poneki sunčani zrak.
 
Najniža temperatura koju meteorolozi najavljuju je 1°C, dok će u najtoplijem delu dana biti najviše 6°C.
 
Neće biti kiše, ali hronični bolesnici će ipak imati otežavajuće okolnosti. Tegobe su moguće kod cerebrovaskularnih bolesnika, a još izraženije tegobe moguće su kod onih koji imaju psihičke tegobe.
 
Meteropate mogu da očekuju reakcije poput nervoze, bezrazložne uznemirenosti i pada koncentracije.
Trebalo bi da znate i...
 
Deo Sremskih Karlovaca neće imati vode zbog radova od 9 do 13 časova. U pitanju su radovi na hidroforskom postrojenju u sklopu rezervoara Čerat, a bez vode će biti gornji deo Čeratske ulice u okolini navedenog rezervoara.
 
Delovi Novog Sada, Rakovca i Čerevića neće imati struje. U Novom Sadu su to ulice Bihaćka 11-27, 14-32, Bože Kuzmanovića 101-111, Sečanjska 26A, Fočanska 37, od 8.30 do 12 časova. Za ostala mesta pogledajte OVDE.
 
Gde ići?
 
Novo izdanje Language cluba održaće se u Radio kafeu u Svetozara Miletića 45. Druženje počinje u 20 časova, a ulaz je slobodan.
 
Humanitarna svirka za Ljiljanu Gavranov održaće se od 20 časova u Gerila Baru. Nastupaju Monohrom, 5 minuta slave, Two fingers, Non Grata, a ulaznice se mogu nabaviti na svim Gigstix prodajnim mestima po ceni od 500 dinara.
 
Projekcija animiranog filma "Neverovatni Moris" održaće se od 18 časova u KC "Mladost" u Futogu.
Projekcija filma nastalog u okviru projekta "River2Communities" koju je sprovela Kulturanova održaće se od 20 časova u Pero Baru. Filmska ekipa koju su činili i Srbi i Mađari napravili su film koji prati sve aktivnosti na ovom projektu. 
 
Predavanje o alhemijskoj umetnosti studija "Poets, Navericks and Prophets" održaće se od 17.30 časova u prostoru u Dunavskoj 8.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti