Novi Sad spreman za još jedan doček: Pogledajte kad, ko i gde nastupa 13. januara

Doček nove godine po Julijanskom kalendaru održaće se u petak, 13. januara.
Novi Sad spreman za još jedan doček: Pogledajte kad, ko i gde nastupa 13. januara
Foto: 021.rs
Događaj je organizovan na brojnim lokacijama u Novom Sadu, a mi vam donosimo satnicu i lokacije brojnih koncerata za Doček koji će se održati na ovaj dan.
Satnica:
 
Tačno u podne će početi dnevna žurka u knjižari Bulevar Books.
Od 17 časova će se u Kulturnoj stanici Bukovac održati dečija opera "Ivica i Marica", dok će u prostorijama Društva za podršku osobama sa autizmom na Novom naselju biti organizovana izložba "Slikama izgrađen grad", kao i izložba "Dirty Records" (Prljave ploče) u SKCNS Fabrika.
 
U velikoj sali Srpskog narodnog pozorišta će od 19 časova nastupiti Danica Crnogorčević, a performans će pratiti video-radovi Petar Bilbija. U KS Kovilj se organizuje Novogodišnja noć.
 
Od 20 časova će u Novosadskom pozorištu nastupiti Šihan Vang i Ke Ma, u Sinagogi Nneka i Dejana Stojkova, u Svečanoj sali NIS-a YU grupa, EYOT-a u KS Eđšeg, La Banda u KS Bukovac, Kene Beri & Dope Kukjata u Kulturnom centru Lab i Gazorpazorpa u Diego Baru.
 
U isto vreme počinje i prezentacija "Digital art - TWO" u G-Point Media Centru, na prvom spratu Spensa, kao i izložba "Tuda - svuda" u Tri petice i showcase pobednika u kategoriji di-džejinga "Let's Mix It Showcase" u LABar-u.
 
Od 20.30 časova će u klubu "Trema" u SNP-u nastupiti bend Superhiks.
 
Od 21 čas će u Gradskoj koncertnoj dvorani nastupiti Tigran Hamasyan, u Gimnaziji "Laza Kostić" će biti Divanhana, Sana Garić i Svetlana Klopan u KS Svilari, Tijana Bogićević u KCNS, Kal u KS Rumenka, Đorđe David i Ivana Peters u KS Barka, Vojvođanski Blues Band i Tihomir Pop Asanović na Brodu Zeppelin, Elektrana 2022 u Puberaju, dok će audio-vizuelni elektronski spektakl pod nazivom "K9 Station Reunion New Year" biti u K9 Station (hala TV Kanal 9).
 
U 22 časa počinju koncerti Sevdalize u maloj sali Srpskog narodnog pozorišta, Space Motion & Tribe i Tijane Jevrić u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine, "HÆLOS" u Pozorištu mladih, "ABOP" u Radničkom domu, Srpskonovogodišnji spektakl u Pero baru, Šišarke u klubu Absolut i "Pop Rock Party" u The Pub-u.
Od 23 časova nastupiće Shortparis u Fabrici i Konstrakta i Zemlja gruva u velikoj sali Srpskog narodnog pozorišta.
 
Tačno u ponoć u Reformatorskoj crkvi nastupiće Lajko Feliks i Aleksandar Nikolić.
 
Za više informacija pogledajte OVDE.
  • Ime

    14.01.2023 02:26
    a bilo je

    do 1918. Bozic jednakog datuma za sve, pa i Nova godina i ostali crkveni praznici. ovo sad nije dobro i nije normalno. steta sto Milankovic nije uspeo.








  • Pmila ns

    13.01.2023 18:52
    Sumnjivo
    Sumnjivo mi je da sam bez petardice i u strahu kupila sitnice, srecno presla dvesta metara, vecerala, i tisina...da li je moguce da topovi veceras ne rade??? Evo, ljubimce spava najopustenije. Mozda su izabrali lose izvodjace, jos i u zattvorenom. Aj' da malo dremnem(((
  • Pera

    13.01.2023 17:24
    NoviSaf
    Ovaj dogadjaj zahteva trg i narodno veselje a ne kulturne stanice

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.