Novosađani, Doček je sutra u Novom Sadu, evo koje ulaznice su ostale

Zbog velikog interesovanja je veliki broj koncerata za doček Srpske nove godine koja se održava u petak, 13. januara rasprodat.
Novosađani, Doček je sutra u Novom Sadu, evo koje ulaznice su ostale
Foto: 021.rs
Još uvek možete da kupite ulaznice za koncerte Konstrakte i Zemlja gruva u Srpskom narodnom pozorištu, kao i Shortparis u Fabrici.
Karte su ostale i za nastupe Haelos u Pozorištu mladih, ABOP u Radničkom domu, Ke Ma i Šihan Vang uz Silk & Wind Duo u Novosadskom pozorištu, a Sana Garić u Kulturnoj stanici Svilara.  
Za pojedine koncerte prodaja će biti i na samom ulazu, a u pitanju su:  ABOP, Sana Garić , Shortparis, Konstrakta i Zemlja Gruva i Haelos. 
 
Zbog velikog interesovanja, specijalno je obezbeđen vrlo ograničen broj ulaznica koje će se takođe prodavati na ulazu za sledeće nastupe - Sevdaliza, YU grupa i Divanhana.
 
Prodaja na ulazu, kao i otvaranje ulaza za sve nastupe na svim mestima biće sat vremena pre početka koncerta. 
 
Jedan deo programa je besplatan, te će svi zainteresovani moći u Kulturnoj stanici Bukovac da posete program za decu koji će održati Udruženje umetnika Visoko C, a tamo će nastupiti tamburaški sastav La Banda. 
Fuziju zvukova u Kulturnu stanicu Rumenka donosi bend Kal, dok će poseban umetnički program prirediti lokalne organizacije u novootvorenoj Kulturnoj stanici Kovilj. U klubu Trema nastupiće makedonski ska-pank i rege bend Superhiks.
 
Za više informacija pogledajte OVDE.
  • Tibra

    12.01.2023 22:27
    Srbska lomača gde će da bude?
  • Jarvis

    12.01.2023 21:48
    Kao kraljica što je imala dva rođendana, Srbija ima dve Nove godine.
  • stiskavanje želja

    12.01.2023 19:11
    Šta će biti na trgu
    a na trgu ?????

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti