FOTO Kritični znakovi širom Novog Sada: Samo što ne padnu - a neki su već srušeni

Četrdesetpetogodišnja žena povređena je danas kada je na nju pao saobraćajni znak, a u Novom Sadu ima dosta "kritičnih" znakova.
FOTO Kritični znakovi širom Novog Sada: Samo što ne padnu - a neki su već srušeni
Foto: 021.rs
Na više mesta po gradu je nakrivljenih znakova koji samo što se ne sruše.
"Gomila saobraćajnih znakova po novosadskim ulicama je ovako nakrivljeno. Neki malo, neki malo više pa je pravo čudo kako uopšte stoje. Nezamislivo je da u gradu ne postoji služba koja će obilaziti grad, registrovati ovakve slučaje i prijavljivati nadležnoj službi koja bi trebalo da izađe na teren i sanira ovakve pojave", pita se naš čitalac.
 
Jedan se i srušio i tako srušen stoji već desetak dana, javlja čitalac za 021.rs.
 
 
Podsetimo, današnja nezgoda se dogodila kod autobuskog stajališta kod TC "Promenada".
 
Svedoci su naveli da je na prolaznicu pao saobraćajni znak, koji je prehodno bio nakrivljen.
  • Hopovska ulica

    13.01.2023 22:14
    @zaledince
    Za Ledinacke mesne zajednice nije niko nadležan. Naši koji primaju plate u savetu ne rade ništa. Rupe resavamo sami putem privatnih veza. Čistoću zovemo sami ukoliko zaborave da nam odnesu smece. Travu kosimo sami. Vodovodnu mrežu smo svojim licnim parama resili i uveli bez pomoći mesne zajednice koja je rekla da mi nikada nećemo moći dobiti vodu. E sad smo i satove za struju sami resili i ispravljeni su posle 3 godine moljakanja u Mz. Ništa ne treba preko Mz nego direkt kod gradonačelnika.
  • NS

    13.01.2023 18:02
    @Kiki
    Vrlo neumesan komentar. Zar mislite da jedna zena moze i sme u gluvo doba noci da izadje na ulicu, da opomene vandale???
  • Kiki

    13.01.2023 10:30
    @kacanka
    Čime si ti doprinela da se nešto promeni? Da li si pokušala da opomenes vandale? Misliš da će ljudi iz Mz vijati te divljake? Kako da ne…

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti