"Ledena šuma" još ovog vikenda u Novom Sadu

Nakon mesec dana druženja, zabave i klizanja, "Ledena šuma" će ovog vikenda u Dunavskom parku obeležiti kraj sedme sezone.

Poslednjeg vikenda, posetioci će u "Ledenoj šumi" moći da uživaju uz besplatne muzičke sadržaje a klizači će imati priliku da poslednji put ove zime kližu u praznično dekorisanom ambijentu Dunavskog parka.

U petak, 13. januara od 20 časova na muzičko scenskoj bini nastupiće "The Christmas Spectatular FRKA" koji će publiku na najbolji način uvesti u veče dočeka Pravoslavne Nove godine.

U subotu, 14. januara od 20 časova nas očekuje nastup novosadskog sastava "Đarma i metkovi" koji su već uveliko osvojili srca publike u "Ledenoj šumi" i koji će na najbolji način zagrejati atmosferu klizača i posetilaca na zimskom bazaru poslednje subote u "Ledenoj šumi". 
 
U nedelju, 15. januara od 20 časova počeće žurka zatvaranja uz svirku benda "Negde između" koji će i zvanično zatvoriti zimsku sezonu 2022/2023. 
 
Smene klizanja u "Ledenoj šumi" su na dnevnom nivou raspoređene u sedam termina koji traju po sat i po vremena a radno vreme klizališta je od 9.00 do 22.30 časova.  
Više informacija o satnici, besplatnim programskim sadržajima, uslovima i povoljnostima prilikom posete "Ledenoj šumi", zainteresovani posetioci mogu dobiti putem sajta www.ledenasuma.rs
 
Vidimo se, još ovog vikenda, u Ledenoj šumi!

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti