FOTO: Nakon pisanja 021 popravljeni saobraćajni znaci

Ni 24 sata nije prošlo od pisanja 021.rs o oborenim i oštećenim saobraćajnim znacima, a nadležne službe su ih popravile.
FOTO: Nakon pisanja 021 popravljeni saobraćajni znaci
Foto: 021.rs
Kako je za 021.rs naveo Novosađanin koji je i prijavio ova oštećenja, danas su radnici došli i iskrivljene znakove uspravili, a pale podigli. 
Radi se o znakovima koji se nalaze na uglu Laze Kostića sa Augusta Cesarca i Bulevarom oslobođenja.
Ovo je samo deo oštećenih saobraćajnih znakova na gradskim ulicama i naš sugrađanin je fotografisao ovih nekoliko kao primer.
 
- U četvrtak sam vam poslao fotografije nagnutih, palih saobraćajnih znakova. Kako ste te fotografije objavili na vašem portalu, tako su nadležne službe danas reagovale - naveo je ovaj Novosađanin.
 
 
U galeriji iznad možete pogledati kako izgledaju znakovi nakon današnje popravke, a u galeriji ispod kako je bilo u četvrtak.
 
 
Podsetimo da je u četvrtak povređena žena na koju je pao saobraćajni znak, na pešačkoj površini na Bulevaru oslobođenja između TC "Promenada" i autobuskog stajališta.
  • Hana

    14.01.2023 12:41
    Debilizam veka
    Grad vode nesposobni kadrovi sns stranke, sa kupljenim diplomama, šta drugo očekivati. Sramota kako se sve u gradu srozalo.
  • Kerefeke

    14.01.2023 11:53
    Redakcijo prate Vas!
    Znaci i ONI su vasi follower-i. MI Vas pratimo jer ste glasnogovornici gradjana nase varosi i drzave. ONI Vas prate jer Vas se boje.
    Hvala Vam sto postojite!
  • Nimbus

    14.01.2023 11:08
    @Vidoviti Limanac
    Ne mislim da bi to bilo resenje. Ovu vlast zabole ..... za resavanje problema gradjana. To rade samo kad je medijski kompromitovano. Sve rade populisticki. Setimo se svecanog postavljanja kamena temeljca za semafor. Ej bre! Svecano su otvorili rupu u zemlji 40 x 40 cm! Pa rukohvat za stepeniste, lift, WC u skoli...
    Inace, sve se radi retroaktivno. Tek kad se nesto desi. Nista unapred. Tek kad neko pogine, postavi se semafor/lezeci. I slicne stvari.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti