Novi Sad otvara vrata priznate svetske škole programiranja za decu, upis traje do kraja februara

Nakon 35 zemalja i 170 lokacija širom sveta, Novi Sad dobija Logiscool, najpriznatiju svetsku školu programiranja i kodiranja za decu.

Misija Logiscool škole jeste da pripremi decu od šest do 18 godina za poslove budućnosti i da ih nauči kako da bezbedno, svrsishodno i uspešno koriste moderne tehnologije i razviju jednu od najvažnijih veština 21. veka – digitalnu pismenost.

Logiscool radi po akreditovanom nastavnom planu i programu, koji ovu školu izdvaja od ostalih škola programiranja u Srbiji, a za čiji način rada i pedagošku vrednost dobili su odličnu ocenu od strane Educational Alliance Finland.
 
"Naši učenici programiranje uče preko posebno osmišljene platforme, u kojoj mogu kreirati različite  projekte, praviti kompjuterske igrice i izučavati neke od najpoznatijih programskih jezika kao što je Python", poručuju u ovoj školi.
Svi kursevi razvijeni su tako da odgovaraju polaznicima od predškolskog uzrasta do završetka srednje škole, a treneri koji sprovode kurseve, kampove i radionice, prate razvoj dece i u skladu sa njihovim uzrastom, napretkom i interesovanjima, usmeravaju ih i pronalaze pravi put za razvoj njihovih digitalnih veština.
 
Upis će trajati do kraja februara, a oni koji se odluče za ovu školu dobijaju popust od 15 odsto prilikom upisa. Prijaviti se možete na OVOM LINKU.
 
 
 
Pored raznovrsnih kurseva, Logiscool organizuje i kampove i radionice koje se održavaju tokom raspusta, na kojima učenici mogu da izučavaju video-produkciju, digitalne ilustracije, kreiranje aplikacija, dizajniranje Minecraft i Roblox igrica, kao i LEGO robotiku.
"Verujemo u to da obrazovanje zasnovano na kombinaciji učenja, zabave i iskustva može biti najefikasniji način da decu upoznamo sa digitalnim alatima i pružimo im mogućnost da se dobro pripreme za poslove budućnosti", dodaju.  
 
Programiranje pomaže deci i tinejdžerima da razviju analitičko mišljenje, kreativnost sposobnost rešavanja problema, ali i da podignu samopouzdanje, zbog čega polaznici Logiscool škole brže napreduju i u ostalim oblastima poput matematike, engleskog jezika, fizike, likovne kulture. 
 
Deca mogu besplatno da kreiraju svoju prvu kompjutersku igru
 
Da bi se roditelji i deca upoznali sa svim što ova škola programiranja pruža, organizuju se dani otvorenih vrata. 
 
Prijavite se na besplatan demo čas preko OVOG LINKA. Dok se deca, uz pomoć trenera, upoznaju sa uzbudljivim novim svetom, roditelji sa osobljem mogu popričati o važnosti digitalne pismenosti.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti