Zakazivanje kod izabranog lekara u Domu zdravlja "Novi Sad" ubuduće preko Kol centra

Pregledi kod izabranog lekara u Domu zdravlja "Novi Sad" ubuduće će se zakazivati preko Kol centra, saopštila je ova zdravstvena ustanova.
Zakazivanje kod izabranog lekara u Domu zdravlja "Novi Sad" ubuduće preko Kol centra
Foto: 021.rs
Kako kažu u Domu zdravlja, to je u skladu sa odlukom i preporukom Ministarstva zdravlja, a u cilju optimizacije broja termina za pregled kod izabranog lekara
"Detaljnom i redovnom analizom utvrđeno je da ovakav vid zakazivanja ostavlja više slobodnih termina za preglede, kao i da je kontrola već datih lakša, što pacijentima olakšava da bez prevelikog čekanja dođu do zdravstvene usluge. S tim u vezi, naš Kol centar pojačali smo sa 15 novozaposlenih koji će ubrzati rad ove službe. U slučaju da se pokaže da ovaj broj nije dovoljan, pojačaćemo ga dodatnim brojem zaposlenih", kažu u Domu zdravlja.
Dodaju da s obzirom na to da na ovakav način žele da svima obezbede termin za pregled, mole građane za strpljenje i razumevanje. 
 
"Zajednički ćemo pratiti kako ovakav vid zakazivanja pregleda funkcioniše i u skladu sa rezultatima reagovati", zaključuju. 
  • Mila

    31.01.2023 14:33
    Obuka novozaposlenih
    Trebalo je tih petnaest nauciti da pristojno razgovaraju sa pacijentima. Na pitanje ,da li moze neki drugi termin dobijete odgovor , “ pa i ja radim od sedam, ne moze”, pri tom samo tri termina su rezervisana.
    To sto ona radi od sedam je njen problem a pacijent nije duzan objasnjavati problem zbog koga je sprecen prihvatiti ponudjeni termin.
    Treba neko objasniti mladoj dami da platu dobija od pacijenata sa kojima razgovara i da uvek ima izbor da ne radi od sedam, promena posla.

  • Blabla

    31.01.2023 09:57
    Zovem kol centar i kaze mi osoba je iskljucila mobilni telefon sta sad
  • Bozo

    30.01.2023 15:35
    Zakazivanje pregleda
    Zovem celi dan telefon zauzet,signal tako kaze.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti