Plivanje za Bogojavljenski krst u Sremskoj Kamenici

Plivanje za Bogojavljenski krst održaće se danas, 19. januara u Dunavu u Sremskoj Kamenici.
Okupljanje je u 12 časova na obali Dunava, kod stadiona "Fruškogorac".
Ovom događaju prethodiće Liturgija koja će se održati u Hramu rođenja presvete Bogorodice u Sremskoj Kamenici, sa početkom u 9.30 časova. 
Formiranje litije planirano je za 11.30 časova.
 
Zamenik gradonačelnika Novog Sada Igor Crnobarac i član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin prisustvovaće nadmetanju u plivanju za krst.
  • Bojan

    19.01.2023 15:32
    @w

    Većina problema ovog društva potiče od ignorisanja i tolerisanja idiotskih navika i običaja.
  • w

    19.01.2023 12:31
    Sve ateisti i nvoisti komentarisu,ako niste vernik valjda bi trebalo da ignorisete obicaje koje ne praktikujete i nikad necete praktikovati,samim tim ni razumeti.
  • Vernik

    19.01.2023 08:07
    ... Čemu...?!
    Mislim... neka mi neko objasni, protumači od vernika i Sveštenika gde je temelj u Svetom Pismu za ovo? Kako je ovo Bogougodno?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.