FOTO: Opština Beočin pomogla porodicama čije su kuće oštećene u požaru

Opština Beočin obezbedila je smeštaj i pakete prve pomoći za sugrađane čiji su domovi zahvaćeni požarom koji je jutros izbio u ulici Miloša Obilića u delu grPredsednica opštine Beočin Bilada Kolonije.
Predsednica opštine Beočin Biljana Janković obišla je sa svojim saradnicima porodice u Kolonijama kako bi se ustanovile prioritetne potrebe građana.
Opština Beočin je svima omogućila smeštaj u kongresnom centru "Ceptor" na Andrevlju, a oni koji su želeli i kojima je smeštaj bio neophodan su već danas prevezeni i smešteni.
Shodno potrebama koje su građani naveli, kupljeni su i prvi paketi stvari za higijenu, garderobe i lekova kao i ostalih neophodnih stvari koji su danas isporučeni.
 
 
Među porodicama ima starijih građana i dece kojima će biti na raspolaganju i dežurna ekipa Doma zdravlja "Dušan Savić Doda", a naredni koraci biće razmotreni u što kraćem roku shodno izveštajima i procenama nadležnih organa.
 
Opština Beočin će u saradnji sa Crvenim krstom i ostalim partnerima i ustanovama u narednim danima nastojati da u što većoj meri pomogne svima koji su se našli u ovoj nemiloj situaciji.
 
"Ono što u ovom trenutku svima treba da bude najvažnije je da među našim sugrađanima nema povređenih kao i da današnji požar uz veoma odgovornu i brzu intervenciju vatrogasnih jedinica nije izazvao daleko šire posledice", navode u opštini Beočin.
  • Dumbovo City

    20.01.2023 18:50
    Sve je regularno
    Nesto su "kiseli" ovi humanitarci na fotki'
  • Mike

    20.01.2023 01:19
    Lepo
    Bravo Beočinci!
  • Sofija

    19.01.2023 22:00
    Predstava.cirkuska ,s obzirom na kulise i glumce.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti