Subota pred Novosađanima ispod nule i sa snegom, padavine do srede

Subota Novosađanima donosi još jedan dan susnežice i snega.
Subota pred Novosađanima ispod nule i sa snegom, padavine do srede
Foto: 021.rs

Biće oblačno i hladno, a duvaće slab i umeren severoistočni vetar. 

U Novom Sadu će minimalna temperatura pasti ispod nule i biće -1 stepen Celzijusa, dok će maksimalna dnevna temperatura biti dva stepena Celzijusa.
U nedelju se očekuje prestanak padavina koje će se nastaviti naredne sedmice, a minimalna temperatura će iznositi nula stepeni Celzijusa, dok će maksimalna biti tri.
 
Naredne nedelje će biti hladnije, do utorka uz česte padavine koje će u nižim predelima biti mešovite kiša i sneg.
 
Početkom naredne sedmice u košavskom području će istočni i jugoistočni vetar biti u pojačanju. U sredu se očekuje prestanak padavina, a zatim se provejavanje slabog snega očekuje tek ponegde u planinskim predelima.
 
Biometeorološka prognoza za subotu, 21. januar:
 
Biometeorološka situacija može biti nepovolјna za srčane bolesnike i osobe koje imaju problema sa respiratornim sistemom. Meteoropatske reakcije se mogu javiti u vidu poremećaja sna, promenlјivog raspoloženja i glavobolјe.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti