OPREZ: Oboren znak na putu u tunelu Mišeluk, vozači obratite pažnju

Saobraćajni znak koji signalizira radove na putu oboren je u tunelu Mišeluk zbog čega predstavlja opasnost za vozače.
OPREZ: Oboren znak na putu u tunelu Mišeluk, vozači obratite pažnju
Foto: 021.rs

Oboreni znak je preprečio barem trećinu leve trake u tunelu u smeru od Mišeluka ka Novom Sadu.

Iz tog razloga neophodna je dodatna pažnja vozača kako ne bi udarili oboreni znak ili kako naglo ne bi skrenuli u desnu traku i tako potencijalno izazvali sudar sa još jednim vozilom.

Preporučuje se da vozači uspore prilikom ulaska u tunel.
 
Podsetimo i da se trenutno odvijaju radovi na mostu, što je i naznačeno saobraćajnom.
  • ah, kakko

    21.01.2023 08:42
    Ah, kako bi bilo lepo kada bi neko održavao puteve. Ne samo povremeno (a retko) asfaltiranje, već održavanje.

    Znate ono: pranje kolovoza. Skupljanje smeća. Uklanjanje blata sa ivičnjaka. Uklanjanje prošlogodišnje i pretprošlogodišnje i pretpretprošlogodišnje rizle sa kolovoza. Pranje saobraćajnih znakova. Skupljanje posrnulih saobraćajnih znakova (pa i ovog sirotog koji se bacio pod točkove od očaja). Redovno farbanje horizontalne signalizacije. Uklanjanje prosutog a odavno stegnutog betona koji je poispadao iz mješal'ca naših vrednih grado-investitora. Pranje i farbanje mostova, nadvožnjaka, podvožnjaka, održavanje ograda na mostovima (ona na varadinskom će još malo da satrune i upadne u reku).

    I tako dalje, imate ideju.
  • Miloš

    21.01.2023 08:32
    "oboren"?
    Nije oboren nego uništen od vandala i idiota. I to pored najmanje 5 kamera?
  • Ivan Trajkovic

    21.01.2023 08:19
    jednostavno gadi mi se taj mentaliet naroda da niko pazi niko ne stane. na putu poklopac ratkapa stao sam da maknem a ovi trube kad vide stranu tablicu trubi znas kome na grobu umesto da das sva 4 izadjes i maknes gajbu od voca i slicne stvari opasne po zivot jer ako udari skrenuce na trotoar ubit decu i ljude ali ne odgovor ce uvek biti; ma nece, pa sta, ja vozim kuda ja ocu i kako ja ocu. e bas tu lezi taj gen pravog srbina provincialca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti