Potpisan ugovor za opremanje nove zgrade RTV, iz pokrajinskog budžeta ide 534 miliona dinara

Ugovor o drugoj fazi tehničko-tehnološkog opremanja nove zgrade Radiotelevizije Vojvodine (RTV), vredan 534 miliona dinara, potpisan je danas u Novom Sadu.
Potpisan ugovor za opremanje nove zgrade RTV, iz pokrajinskog budžeta ide 534 miliona dinara
Foto: 021.rs
Kako je saopšteno iz RTV, ugovor su potpisali v.d. generalnog direktora pokrajinskog javnog servisa Jožef Klem i predstavnik grupe ponuđača - beogradskih kompanija "Pro video" i "KBV Datacom", Novak Radumilo.
"Iz pokrajinske kase, rebalansom budžeta za prošlu godinu, pomenuta sredstva obezbediće, između ostalog, isporuku tehničko - tehnološke opreme za emitovanja dva televizijska programa i to u HD standardu, sa odgovarajućim emisionim režijama i centralizovanim sistemom za prikupljanje, proizvodnju, emitovanje i arhiviranje televizijskih vesti", stoji u saopštenju.
Planirano je da opremanje studija i obuka zaposlenih budu završeni do oktobra.
  • NSTulip

    24.01.2023 18:44
    Kada se sve sabere...
    ... izadje nekoliko miliona po gledaocu programa ove televizije.....
  • gradjaninX

    24.01.2023 11:31
    jbt vec 15 godina "aktivno" zavrsavaju tu zgradu..."pola pije, pola Sarcu daje" stim sto partija Sarcu ne daje nista vec sve trpa u dzepove. Pitajte ih na RTV-u gde im je pomoc koju su od V. Britanije dobili ~2006-te. Kompjuteri, laptopi i to sve za zaposlene cisto da steknete utisak koliko se krade. Novac neki ako su dobili, za to ih ni ne pitajte.
  • Musaši

    24.01.2023 08:26
    Ne štedi Gebels na propagandi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti